Categorii

Tigara electronica TGO – SAILEBAO

Data publicarii: 09.02.2012 ora 01:02 PM


Modelul TGO este ultima inovatie Sailebao in domeniul tigari electronice. Datorita succesului dobandit cu deja consacratul EGO-T, compania Sailebao va ofera cea mai avansata tehnologie de vaporizare odata cu lansarea pe piata a modelului TGO. Cu un design elegant si atractiv, chiar high-tech, TGO va ofera o experienta noua si uimitoare.

Tigara electronica TGO este compusa dintr-un atomizor, o baterie durabila si o capsula de stocare a nicotinei lichida de capacitate mare 1,4ml(aproximativ 30 de tigari normale). Astfel va puteti bucura de aburi o perioada lunga de timp pana la reincarcare.

Cantitatea de vapori este foarte mare iar TH-ul excelent. (se simte ca si cum ai fuma tigari normale)

Pentru a putea incarca aceste capsule care sunt prevazute cu capact din silicon, in pachet va oferim si o sticluta de nicotina cu ajutorul caruia va puteti reincarca cartusele.

Bateria de mare capacitate de 900 mAh asigura o autonomie foarte mare, de circa 900-1000 inhalari, iar capsulele de nicotina sunt echivalente cu 30 de tigari normale.

Sailebao.ro va ofera un pachet complet in care sunt incluse consumabilele pentru aproximativ 1 luna. Acest pachet contine:

Pachet (2 tigari electronice complete):

·  2 tigari electronice TGO
·  5 cartuse reincarcabile
·  nicotina lichida 10 ml RUMY ecoGlycerine
·  adaptor masina
·  incarcator casa + USB
·  husa protectie
·  instructiuni in limba romana
·  garantie 6 luni

Alege tigari electronice de calitate si renunta la fumat!