Categorii

Noi modele de camere IP cu filtru de culoare

Data publicarii: 06.02.2012 ora 04:02 PM


CD Net Plus anunta lansarea camerei IP de supraveghere Wireless cu Pan / Tilt si cu facilitatea de IR Cut, pentru redarea in bune conditii a culorilor captate de senzorul video cu o rezolutie de pana la 640 * 320 pixeli.

Camera IP de supraveghere model APM-J011-WS-IRC, produsa de Apexis Electronics se instaleaza in doar cateva minute, fiind conectata la routerul Dvs. fie folosind conexiunea pe cablu fie prin conexiunea wireless.

Camera IP poate fi controlata de la distanta prin intermediul unei game largi de browsere (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari) cat si prin aplicatii dedicate camerelor IP. Accesarea este posibila inclusiv prin intermediul dispozitivelor mobile precum telefoane, PDA, etc.

Este posibil controlul rotirii in plan orizontal de 270 grade iar in plan vertical de 120 grade. Camera IP permite vedere pe timp de noapte (pana la 8 metri) datorita celor 10 LED infrarosu, trimite alerta prin email (poze atasate) la detectia miscarii si este dotata cu intrare si iesire de alarma.

BONUS: La cumpararea unei camere primiti in mod gratuit solutie in cazul in care aveti IP dinamic pentru legatura de internet unde este montata camera. Serviciul DynDNS folosit de cele mai multe echipamente din aceasta categorie nu mai este gratuit. Economisiti astfel taxele aferente unui IP fix percepute de providerul de internet. Tot gratuit primiti soft de monitorizare a pana la 64 camere IP.

Despre CD Net Plus

SC CD Net Plus SRL este importator si distribuitor pentru camere IP Wireless inclusiv modele Megapixel produse de companii de top din acest domeniu precum Foscam Electronics, Apexis, Wanswiew sau Dericam. Deasemeni importam si alte echipamente de supraveghere video precum camere supraveghere waterproof, camere supraveghere dome, camere speed dome, DVR, accesorii supraveghere.