Categorii

Cum sa iti dezgheti masina folosind alarma de masina cu pornire de motor?

Data publicarii: 06.02.2012 ora 04:02 PM


Fenomenul de ploaie inghetata, da mare bataie de cap soferilor care incearca sa se urce la volan, deoarece acestia isi gasesc masina imbracata intr-un strat gros de gheata, facand imposibil accesul in interiorul masinii.

De aceea o solutie este instalarea unui sistem de pornire a motorului prin telecomandă: poți începe dezghețarea mașinii încă in timp ce tu ești încă în casă. Sistemul funcționează și la o distanță de 1.600 de metri, fără a deschide ușa mașinii și costă intre 300 de euro si 400 de euro (fara TVA).

Aceste alarme au Telecomanda Responder bidirecţională ce va informeaza în orice moment despre starea maşinii dumneavoastră prin intermediul unor pictograme mari, clare şi intuitive. În cazul declanşării sistemului de securitate veţi fi înştiiţat instantaneu şi veţi vedea şi cauza declanşării.
Exista alarme si cu 5 butoane ale telecomenzii ce pot acţiona 24 de canale cu funcţii noi, care nu se găsesc la alte sisteme de securitate precum: verificarea temperaturii interiorului maşinii, programarea pornirii motorului din telecomandă la temperaturi foarte joase sau foarte ridicate, verificarea timpului de funcţionare a motorului (pornit din telecomandă), armarea sistemului de securitate, astfel încât avertizările să fie primite doar pe telecomandă (maşina se va comporta ca şi când nu are un sistem de securitate instalat – funcţie cerută pentru a surprinde persoanele ce vandalizează maşinile)

Puteti apela la firma FIPS SRL, office@fips.ro pentru a obtine o oferta pentru protejarea autoturismului dumneavoastra.

Misiunea noastra «Suntem un partener pe termen lung pentru toti clientii nostri, oferind o gama completa de servicii de securitate la standarde ridicate» a facut ca un procent de peste 60% din clientii nostri sa cumpere din nou de la noi servicii de securitate sau sa recomande FIPS altor prieteni sau cunoscuti.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru www.fips.ro, sau puteti accesa pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/pages/Fips-SRL/193162297426647.

Un sistem de securitate pentru fiecare, pentru linitea ta!