Categorii

Abordarea web design-ului

Data publicarii: 06.02.2012 ora 12:02 PM


Cu totii suntem de accord cu ideea ca web designul este unul din factorii principali care decid cat de bun este un website. Deoarece exista foarte multa informatie despre web design si aceasta informatie se schimba constant datorita evolutiei tehnologiei, putem zice ca e destul de greu sa ne dam seama care e cel mai bun mod de a construi un website care sa placa tuturor si sa foloseasca cea mai noua tehnologie.

Orice web designer vrea sa se bazeze pe imagini cat mai clare, pe video-uri cat mai realistice, insa ar trebui sa ne gandim si la faptul ca nu toata lumea dispune de o conexiune la internet cu o viteza ridicata.

Cand desenam website-ul trebuie sa ne folosim de partile noastre artistice, trebuie sa fim creativi, sa realizam ceva placut. Daca avem o idee putin iesita din comun, trebuie incercata, caci tocmai aceste idei fac un web design sa fie unic, personalizat.

Implementarea unui sitemap HTML va face mai usoara planificarea acestuia, structurarea logica. Desi acest aspect nu tine de web designer, pentru o persdoana ce joaca toate rolurile in crearea unui site ar trebui sa tina cont si de acest aspect. Sitemapul HTML ajuta de asemenea si vizitatorul sa inteleaga website-ul mai usor.

Daca vrei sa fii un web designer in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa iti amenajezi un spatiu in care sa nu fii distras de alte preocupari incat sa te dedici cu totalitate muncii.

Chiar si cei mai experimentati web designeri se folosesc de platformele precum WordPress, Magento, Joomla, etc, incat nu e nici o rusine sa lucrezi pe aceste platforme pana sa ajungi sa iti dezvolti propriul CMS, propria platforma.

Un web design functionabil si iesit din comun ca estetica, nu este optional, este necesar pentru ca un website sa aiba succes.

Pentru oferte personalizate de web design vizitati site-ul nostru: http://www.verycreative.ro/