Categorii

Resurse Umane – Contabilitate – Medicina Muncii – Protectia Muncii

Data publicarii: 20.01.2012 ora 05:01 PM


Super Human Services (SHS) vine cu noi  servicii pe piata prahoveana. Resursele Umane, Contabilitatea, Medicina Muncii si Protectia Muncii de acum nu-ti mai sunt o povara. In plus, oferta “aduci cu tine un client si ai in primele 2 luni de abonament -50%” este deschisa pana la sfarsitul lunii Februarie.

SHS iti vine in intampinare cu avantajele procesului de externalizare si totodata te scapa de griji printr-o gama de servicii independente dar si abonamente ce sunt realizate sa raspunda celor mai pretentioase cerinte de pe piata.

Reprezentarea in fata autoritatilor de control” este oferita la cerere, astfel partenerul nostru este privat de orice grija. Indiferent de pachetul ales, partea financiara nu a fost scapata nici ea din vedere. Fie ca optezi doar pentru Resurse Umane sau Medicina Muncii sau le alegi pe toate, investitiile sunt mai mult decat accesibile oricarui antreprenor.

Ca obiective, SHS isi propune sa fie un partener strategic al companiilor ce isi doresc dezvoltare continua si nutresc dorinta de seriozitate, dinamism, eficienta si incredere, iar colaborarea cu noi sa inseamne pentru clientii nostrii un parteneriat cu beneficii complete.

Pentru mai multe informatii despre servicii si abonamente se poate accesa site-ul www.ruploiesti.ro sau pe adresa de e-mail ciprian@ruploiesti.ro sau pe pagina de http://www.facebook.com/SuperHumanServices