Categorii

Profesionalism vs amatorism in lumea pieselor auto

Data publicarii: 19.01.2012 ora 03:01 PM


Tot am discutat noi in ultimele saptamani despre cum e sa cumperi piese auto online si despre diferitele magazine de piese auto. Acum as vrea sa discutam putin despre seriozitatea celor angajati acolo.

In ultimii ani au aparut tot felul de afaceri online, oamenii si-au deschis bloguri, forumuri, tot felul de site-uri. Nu se putea ca magazinele de piese auto online sa nu se alature horei nu-i asa? Astfel ca au aparut o sumedenie de site-uri care vand piese, unele au stoc alte nu, unele sunt serioase, altele nu.

Totusi eu as vrea sa ma axez putin pe profesionalismul lor, mai exact pe partea tehnica. Cati dintre cei care se ocupa de comercializarea piesele auto stiu cu ce se mananca toata povestea asta? Sunt oameni care nu au nici o treaba cu masina, exceptand ca o folosesc ca sa mearga la munca, si sunt altii care respira, vad si mananca tot ce inseamna auto.

Eu unul nu vreau sa stiu mai multe decat vanzatorul, as vrea ca eu sa vin cu o parere si el sa-mi mai dea inca 3 variante mai bune, bazate pe experienta sa. De ce nu se implica in astfel de proiecte online ingineri auto? Oameni tehnici care inteleg perfect cum functioneaza un motor de exemplu. Eu cunosc oameni tehnici care stiu atatea de masini ca te ia cu ameteli, cu timpul poate o sa-i conving sa scrie cateva articole, pentru cei pasionati.

Autor: Bujia – Piese auto online si accesorii auto.