Categorii

Furtul de autoturisme si din autoturisme versus alarma auto

Data publicarii: 19.01.2012 ora 05:01 PM


Rapoartele politiei arata ca furtul de sau din autoturisme a fost in crestere in 2011. Furtul de autoturisme de lux a crescut in 2011 cu 24.7% fata de 2010.

Pentru prevenirea acestor evenimente nedorite, direcţia de prevenire a criminalităţii recomandă posesorilor de autoturisme:

  • contactarea firmelor specializate în comercializarea şi instalarea de sisteme de alarmare, antifurt, pe autoturisme, în vederea cumpărării unor asemenea sisteme care odată activate descurajează infractorii şi realizează siguranţa autoturismelor;
  • asigurarea autoturismelor prin încuierea uşilor, etc.
  • nu trebuie uitat că orice sistem electronic de alarmare nu poate fi decât binevenit sau dacă nu, trebuie folosit un sistem de blocare al uşilor cu chei neconvenţionale.

Alarmele auto ofera protectie antifurt, descurajand infractorii, aceste sisteme de alarmare numai la trecerea pe langa ele, emit cateva semnale sonore (senzori de perimetru), care parca iti spun “atentie am in dotare un sistem de alarma”.

Daca te-ai decis sa iti dotezi autoturismul cu un sistem de alarma, va trebui sa studiezi putin piata si sa stai de vorba cu un consultant astfel incat sa iti recomande sistemul de alarma auto cel mai potrivit.

Ca o remarca, pentru sezonul rece recomandate ar fi alarmele auto cu pornire de motor gen VIPER.

Alarmele au fie o telecomanda proprie cu pictograme care iti arata din ce motiv ti s-a declansat alarma, fie pot fi instalate pe cheia masinii.

Montarea sistemelor de alarma auto nu poate fi facuta de catre oricine, de aceea trebuie sa alegeti un furnizor care este experimentat in instalarea unor astfel de sistemeIn caz contrar fie autoturismul isi poate pierde garantia (daca este cazul), fie sunt riscuri de  defectiuni al computerului de bord, sau alte tipuri de defectiuni.

 

Puteti apela la firma FIPS SRL, office@fips.ro pentru a obtine o oferta pentru protejarea autoturismului dumneavoastra.

Misiunea noastra «Suntem un partener pe termen lung pentru toti clientii nostri, oferind o gama completa de servicii de securitate la standarde ridicate» a facut ca un procent de peste 60% din clientii nostri sa cumpere din nou de la noi servicii de securitate sau sa recomande FIPS altor prieteni sau cunoscuti.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru www.fips.ro, sau puteti accesa pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/pages/Fips-SRL/193162297426647.

Un sistem de securitate pentru fiecare, pentru linitea ta!