Categorii

Babycomfort.ro te invita sa vezi Arta italiana in puericultura

Data publicarii: 19.01.2012 ora 07:01 PM


Saltele pe care bebelusii leviteaza, cearsafuri care fac somnul sanatos, carucioare cameleon ?

SF?… Nu! Sunt doar câteva dintre produsele, alaturi de organizarea unui Muzeu de arta italiana pentru puericultura , prin care BabyComfort isi propune să menţină standardul de Boutique magazin, etalon al calităţii.

Babycomfort a devenit un Trade mark cunoscut în România, după ce a lansat în premieră, încă din  2003,  saltelele din fibră de cocos pentru bebeluşi. Azi, sunt considerate o adevarată “minune”, garantând sănătatea şi dezvoltarea sănătoasă a bebeluşilor.

Preocuparea pentru somnul sanatos a condus Babycomfort in pozitia de lider al pietei saltelelor Premium pentru bebelusi pe masura ce gama de produse a fost completata cu cearsafuri care “induc somnul”, din fibre Tencel, pilote din fibre naturale, Kalmuck pentru saltele.

Lenjeria de patut, a facut in mod firesc legatura intre functional si estetic, la nivel de arta, prin preluarea distributiei inRomaniaa seturilor de pat si trusourilor pentru bebelusi fabricate manual in Italia de BabyPiu. Muselina, jaquard piquet, satin, dantele, matase naturala, sunt cateva din materialele folosite, cu multa grija pentru detalii de acest producator.

Mobilierul italian pentru copii fabricat de Baby-Italia, alt brand exclusivist, care lucreaza numai la comanda, in culorile convenite cu fiecare cumparator in parte, consitue un alt element de referinta pentru oferta babycomfort.

Reunirea acestor articole pentru prezentare in Showroom-ul Babycomfort, situat in Bucuresti, Cal. Crangasi 2 -4, Pod Grant, a creat oportunitatea organizarii unui adevarat ” Muzeu de arta italiana in domeniul puericulturii” , unicat inRomania.

www.babycomfort.ro

Detalii suplimentare si comenzi : Tel. 0212203060