Categorii

Liza la pret redus cu 15,48% in cadrul magazinului 2u2me

Data publicarii: 18.01.2012 ora 03:01 PM


Liza cu 15,48% mai ieftina poate fi achizitionata in cadrul magazinului online 2u2me doar in luna ianuarie. Reducerile de la inceput de an, specifice lunii in curs, aduc mai aproape de toti cei interesati aceasta unealta utilizata cu succes in activitatea depozitelor. Traditia reducerilor lunii ianuarie determina reducerea pretului de achizitie la lize cu 15,48%. Lizele de depozit vor putea intra in posesia cumparatorilor la un pret de 729,41 Lei. Acest pret net inferior celui initial reprezinta consecinta discounturilor aplicate acestor articole apartinand magazinului 2u2me.

La inceputul fiecarui an magazinul online intampina vizitatorii sai cu reduceri insemnate de preturi. Cu scopul cresterii gradului de satisfactie, marea majoritate a preturilor vor fi orientate descrescator. Discounturile practicate in cadrul magazinului 2u2me sunt capabile a spori posibilitatea achizitionarii de produse reducand considerabil bugetele clientilor sai. Preturile reduse cu 15,48% la lize sau transpalete asa cum mai sunt ele cunoscute, servesc diminuarii cheltuielilor cumparatorilor magazinului online 2u2me.

Lizele se utilizeaza cel mai adesea la transportul marfurilor in depozit. In general acestea pot ridica paletul de marfa in greutate de 2000 kg la o distanta de pana la 200 mm. Astfel se va putea evita aderenta europaletului cu pardoseala depozitului din timpul transportului, favorizand conservarea acesteia mai multa vreme. Datorita faptului ca aceste lize dispun de un sistem hidraulic, fac posibila ridicarea unor astfel de cantitati de marfuri cu scopul de a fi transportate mai usor in interiorul depozitului. In cele mai multe dintre cazuri rotile lizelor sunt acoperite cu un strat de propilena cu rol de protectie a pardoselilor din depozite.

Magazinul online 2u2me aduce in luna ianuarie reduceri de 15,48% la lize sau transpalete hidraulice. Preturile mai mici la lizele de depozit au fost generate din dorinta de sporire a satisfactiei in randul cumparatorilor magazinului 2u2me. In acest fel se va oferi spre vanzare aceasi valoare la un pret mai mic, maniera ce va avantaja pozitia clientului in raporturile sale comerciale cu magazinul online. Pretul competitiv in valoare de 729,41 Lei cu TVA pentru liza de depozit este valabil in luna ianuarie si reprezinta rezultatul atentei si a grijii magazinului 2u2me pentru clientii sai. Preocuparea centrala a magazinului in vederea diminuarii cheltuielilor cumparatorilor sai a determinat acest discount de 15,48% si ofertarea lizelor de depozit la preturi reduse.

http://www.2u2me.ro/unelte/352-transpaleta-manuala-.html