Categorii

RoServicii – Simplu si comod, toate serviciile intr-un singur loc !

Data publicarii: 04.01.2012 ora 04:01 PM


Vi s-a intamplat cu siguranta sa se strice frigiderul sau masina de spalat, sa aveti probleme cu instalatia electrica sau instalatia sanitara si n-ati stiut la cine sa apelati. De obicei, intrebam prietenii sau vecinii  care au o cunostinta care se pricepe la toate. Uitam sa intrebam de certificari si experienta, gandindu-ne doar ca pretul trebuie sa fie mic si nu luam in vedere un aspect important: aceasta “economie” ne poate costa scump mai tarziu! Decat sa riscati ca aparatele electrice si electrocasnice sau instalatiile sa se defecteze iremediabil si sa fie nevoie sa le inlocuiti, mai bine apelati la un technician calificat si cu experienta care va va scuti de cheltuieli suplimentare si de griji!

Dar unde sa gasim specialisti buni si seriosi, care sa resolve problemele la un pret corect? ROSERVICII vine in intampinarea Bucurestenilor cu un serviciu util si foarte practic, reunind intr-un singur loc specialistii de care aveti nevoie! RoServicii va prezinta gratuit tehnicieni sau solutii de remediere, pentru aproximativ 20 de tipuri de reparatii pentru casa sau biroul dumneavoastra.

Data viitoare cand veti avea nevoie de serviciile unui electrician, lacatus, frigotehnist, instalator, tamplar, gradinar, electronist, tehnician, cosar, sobar, tapiter…etc.pentru locuinta sau biroul dumneavoastra, apelati la RoServicii.

RoServicii va asculta cu atentie intotdeauna, identifica problema cu profesionalism si va ofera modalitatea optima de solutionare rapida a acesteia.

Sunati la numerele de telefon 0752 28 5555 sau 0729 27 5555 de Luni pana Vineri intre orele 08:00 – 19:00 si RoServicii va prelua gratuit solicitarea dumneavostra!

Satisfactia Dumneavoastra este prioritatea activitatii noastre !

Va multumim!

Echipa RoServicii