Categorii

www.vinfaraalcool.ro va ureaza Sarbatori Fericite! Fara dureri de cap!

Data publicarii: 21.12.2011 ora 09:12 AM


Pentru cei care vor sa se bucure de sarbatorile de iarna fara mahmureala,  avem vesti minunate: peste 30 de sortimente de vinuri alese…fara alcool.

Pe perioada sarbatorilor, va oferim toate variantele vinului spumant Light Live (alb, rose si rosu) la un pret special: numai 26 lei.  Daca doriti sa nu va confruntati cu efectele negative ale consumului de alcool, sau daca doriti sa oferiti un cadou inedit, produsele noastre sunt cea mai buna alegere.

Vinul fara alcool este o alternativa sanatoasa la orice bautura alcoolica. Femeile insarcinate, conducatorii auto, copiii , persoanele  care din  ratiuni religioase sau din motive medicale nu pot sa consume alcool, sportivii sau oricare  alte persoane care in anumite circumstante nu vor  sau nu pot  sa consume alcool, se pot bucura acum de produsele noastre.

Vinul fara alcool este facut 100% din vin care a ajuns la o fermentatie completa (9-14 %) si care a trecut prin toate stadiile de maturare ale unui vin obisnuit. Diferenta consta in faptul ca alcoolul a fost inlaturat, insa aceasta doar dupa ce vinul a ajuns la o maturare completa.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta completa, puteti sa ne vizitati magazinul virtual www.vinfaraalcool.ro