Categorii

Primul concept de outlet rochii de mireasa

Data publicarii: 21.12.2011 ora 05:12 PM


Multe persoane spun “pas” cand vine vorba de organizarea unei nunti, din pricina costurilor pe care le presupune un astfel de eveniment. Asa ca, cu toate ca este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei persoane acesta este amanat pentru atunci cand situatia financiara le va permite.

Conceptul de “outlet” a fost creat tocmai pentru aceste persoane, deoarece fiecare merita ce este mai bun si merita sa faca acest pas atunci cand simte ca este momentul. Acest concept de outlet rochii de mireasa este primul din tara de acest gen si presupune punerea spre vanzare a modelelor aparute in colectiile din 2009, 2010 si, acum, 2011, adica modele din afara celei mai noi colectii, la care se adauga adaosuri foarte mici. In niciun caz nu se vand rochii purtate.

De asemenea, toate rochiile de mireasa sunt originale, acest lucru putandu-se verifica in reprezentantele caselor de moda cu care lucram. Stocul de rochii de mireasa se schimba foarte des, deoarece primim foarte adesea modele noi. Fiecare model vine in mai multe marimi si acestea variaza de la 34 pana la 50.

Pentru ca fiecare mireasa sa gaseasca ceea ce cauta, rochiile de mireasa au diferite nuante de alb si crem, fiecare avand avantajele sale. Este foarte important ca cele care isi doresc o rochie de mireasa care sa le vina foarte bine sa incerce modele cat mai variate si cat mai multe nuante, pentru a o descoperi pe cea care se potriveste cel mai bine.

Este bine de stiut ca in pretul rochiei intra si modificarile necesare precum modificari pentru talie, bust si solduri, prinderea trenei si scurtarea acesteia. Ceea ce doriti in plus, adica modificari care tin de design ca si taierea unui decolteu in V, atasarea bretelelor sau altele de acest gen trebuie platite separat.

Punem la dispozitia mireselor si accesorii. Voal, crinolina, bolero sau orice alte dorinte ati avea. De asemenea, putem sa aducem special pentru dumneavoastra ceea ce va doriti pentru ca tinuta sa fie completa. Tot ce trebuie sa faceti este sa veniti si sa incercati ceea ce avem sa va oferim. Nu este timp de pierdut.