Categorii

Cadouri de Craciun – Un altfel de cadou

Data publicarii: 20.12.2011 ora 03:12 PM


A inceput numaratoarea inversa!

Mai sunt doar cateva zile pana cand Mos Craciun va lasa sub brad cadouri frumoase pentru toti cei dragi! Dar pentru ca stim ca Mosu’ este atat de ocupat si, cateodata, lipsit de inspiratie… noi venim in ajutorul lui cu un concept inedit: cadouri de Craciun sub forma de experiente!

Ca niste ajutoare de nadejde ale Mosului ce suntem, am lucrat cu sarg si am pregatit pentru tine un magazin virtual de cadouri cu totul speciale  www.cadouriperfecte.ro .  Iata ce poti gasi:

–          cadouri pline de adrenalina: bungee jumping, zbor cu parapanta, cu balonul sau cu avionul, off road, canioning, snowboard, schi de tura, tir cu arma sau cu arcul, echitatie si multe altele

–           cadouri pline de iubire si rasfat: masaje spa, pachete de infrumusetare, weekenduri si cine romantice, degustari de vinuri sau experiente culinare desavarsite

–          cadouri care sa se muleze perfect pe hobby-urile si personalitatea celor dragi: cursuri de dans, de teatru, de fotografie, de pictura, de muzica, sedinte de makeup, workshop-uri de creativitate, tatuaje si piercing-uri si cate si mai cate minunatii care vor aduce surpriza si bucuria pe chipul prietenilor tai!

Craciunul bate la usa! Arunca o privire pe magazinul nostru de experiente memorabile si transforma acest Craciun intr-unul de neuitat pentru toti cei dragi!