Categorii

Oferta de sarbatori de la Top Style Magic pentru extensiile de par

Data publicarii: 17.12.2011 ora 05:12 PM


Top Style Mafic vine cu o oferta speciala de sarbatori pentru doamne si domnisoare. Comandand orice produs, primiti gratis un Relax&Tone. Top Style Magic comercializeaza extensii de par la cele mai accesibile preturi, extensii de diferite culori si tipuri: clip on, cheratina, microring, extensii de par natural.

Cea mai recenta inovatie in materie de coafuri si schimbare spectaculoasa de look presupune montarea unor extensii de par. Acestea sunt niste suvite false care se fixeaza in mod discret in parul clientei, pentru a-l transforma aproape instantaneu: il fac sa para mai lung sau mai scurt, ii cresc sau ii scad volumul, ii schimba complet modul de aranjare (de pilda, din par drept il transforma in par ondulat), ii creeaza un stil temporar pentru un eveniment deosebit (aceasta se realizeaza cu ajutorul extensiilor detasabile – ce folosesc clipsuri pentru fixare, motiv pentru care pot fi montate si demontate chiar de catre clienta, acasa – si se numesc extensii clip-on).

Firele ce alcatuiesc suvitele false pot fi umane (naturale) sau sintetice, cele umane provenind in special de la persoane asiatice, intrucat India si China sunt principalele furnizoare de par neprocesat. Firele sintetice nu sunt asa de scumpe ca cele naturale, au o greutate mai mica si sunt disponibile in mult mai multe nuante si texturi. Extensiile permanente – numite extensii cheratina – folosesc atat fire naturale, cat si sintetice, la fel ca si celelalte tipuri de extensii. Principalul avantaj al firelor umane fata de cele sintetice este acela ca primele sunt rezistente la temperaturi ridicate, in timp ce ultimele se topesc daca folositi drotul sau placa de indreptat parul. In schimb, foehnul poate fi folosit fara grija pentru toate tipurile de fire.

Si produsele cosmetice pentru ingrijirea parului pot fi utilizate, dar nu trebuie aplicate direct pe mecanismele de prindere a suvitelor de parul natural, mai ales daca aceste produse cosmetice (spume, fixative, etc.) sunt pe baza de silicon. Aceasta atentionare este valabila si in cazul in care aveti extensii microring, care folosesc ineluse de silicon pentru fixare.

In ceea ce priveste spalarea parului cu extensii, aceasta trebuie facuta cu grija, neinsistand la radacina firelor de par si nici in zona de prindere a suvitelor. Doamnele si domnisoarele care au extensii de par detasabile – adica pe baza de clipsuri – trebuie sa le dea jos inainte de a se spala pe cap. Parul ud nu trebuie pieptanat pana nu se usuca – chiar si daca nu are extensii.