Categorii

Degalex Art ofera cadou clientilor platformei online un discount de 20% la toate lumanarile de Craciun

Data publicarii: 16.12.2011 ora 03:12 PM


SC Degalex Art SRL, administratorul magazinului online de lumanari ilumanari.ro, doreste sa rasplateasca fidelitatea clientilor sai. Astfel, incepand cu 14 decembrie se ofera discount de 20% la pretul afisat pe site, pentru toate modelele de lumanari din categorialumanari de Craciun. Promotia este valabila in limita stocului. Campania se va incheia pe 31 decembrie 2011.

Decembrie este considerata luna cadourilor. Degalex Art este de parere ca un cadou potrivit, in ton cu sarbatorile de Craciun si in acelasi timp unic datorita posibilitatilor de particularizare il reprezinta lumanari de Craciun, create, produse si comercializate exclusiv prin intermediul magazinului virtual propriu ilumanari.ro

In perioada 14 – 31 decembrie toti clientii Degalex Art beneficiaza de o reducere de 20% la achizitia de lumanari din categoria Lumanari de Craciun. Aceasta reducere se aplica la pretul afisat in pagina fiecarui produs in parte. Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

Oferta include o gama variata de modele de la lumanarea Ingeras la lumanarea Om de zapada. Nu lipseste nici Mos Craciun, magazinul online avand disponibile mai bine de trei variatii de lumanari de Craciun avandul pe Mos protagonist. Acestora li se alatura lumanarile Brad disponibile in doua culori verde si auriu.

Degalex Art utilizeaza magazinul online ilumanari.ro pentru comercializarea produselor realizate in atelierul propriu, avand la baza matrite realizate de personalul companiei.

Daca sunteti in cautarea unui cadou aparte pentru familie si apropiati, Deaglex Art ofera online o reducere de 20% pentru toate lumanarile din categoria Lumanari de Craciun prin intermediul magazinul sau virtual www.ilumanari.ro.

Despre Degalex Art

Degalex Art este o companie tanara pe piata producatorilor de lumanari din Romania. Firma doreste sa se evidentieze printr-o oferta bogata de lumanari, modele unice, personalizabile din punct de vedere al parfumului si al culorii.

Avand sediul in sector 6, Bucuresti, Degalex Art utilizeaza magazinul online www.ilumanari.ro pentru a oferi posibilitatea tuturor de a achizitiona lumanari la pret de producator.

 

Date de contact

Alexandru Grajdan
Director Executiv Degalex Art SRL
Tel 0769 10 83 92
Email office@ilumanari.ro
Web http://www.ilumanari.ro