Categorii

Grilaje care iti garanteza calitate si protectie

Data publicarii: 12.12.2011 ora 01:12 PM


Compania noastra iti ofera o gama variata de grilaje de calitate pentru securizarea si obturarea spatiilor diverse. Grilajele nostre sunt realizate integral din otel si pot fi create din bare ori din lamele perforate sau neperforate, iar rulourile pot fi actionate atat manual cat si cu cheie ori telecomanda.

Viziteaza oferta de grilaje metalice daca doresti cel mai avantajos tip de securizare a intrarilorĀ  in spatii rezidentiale, comerciale, vitrine si nu numai. Totodata, noi iti oferim oportunitatea de a-ti personaliza grilajele datoria faptului ca se pot vopsi in toata gama de culori Ral.

Pretul se reflecta pe deplin in calitatea produselor noastre, de asemeanea compania noastra vine mereu in intampinare clientilor cu oferte de pret avantajoase, pentru toate buzunarele.

Indiferent daca optezi pentru grilajele cu lamele pline sauĀ  lamela perforata, acest tip de grilaje mobile pe care noi le comercializam te vor multumi pe deplin. Noi iti vom demonstra profesionalismul incepand cu livrarea comenzii si pana la montarea produsului.

Scharx.ro este recunoscut pe piata de profil pentru comercializarea doar a produselor de calitate, a montajului profesionist si a pretului corect.

Pentru comenzi si detalii suplimentare, contactati-ne la numerele de telefon: 0757 082 717 (non-stop), 0757 082 700 (non-stop), 0374.048.799