Categorii

Investim in potential! – Lansarea cartii de colectie „Personalitati cu handicap care au influentat istoria”

Data publicarii: 09.12.2011 ora 04:12 PM


Miercuri, 14 decembrie, in cadrul Galei „Investiti in potential”, aflata la a doua editie, se va lansa cartea „Personalitati cu handicap care au influentat istoria”, o initiativa a Fundatiei Licinium, realizata cu sprijinul Inspire Business. Evenimentul se va desfasura la Rin Grand Hotel, Sala de conferinte – Bucuresti, incepand cu ora 19.30.

 Cartea de colectie „Personalitati cu handicap care au influentat istoria” pune in lumina performantele si rezultatele remarcabile ale persoanelor cu handicap, alaturi de biografiile a 100 de personalitati care au influentat istoria la nivel global. Autoarea cartii este Bencze Marta Iozefina, coordonator proiecte a Fundatiei Licinium, ea insasi o persoana cu dizabilitati fizice.

In cadrul galei, odata cu lansarea cartii, se vor premia persoanele cu dizabilitati care, in 2011, au excelat in diverse domenii de activitate (sport, educatie, arta, cultura etc.). Invitatii vor avea prilejul sa urmareasca un spectacol sustinut de artisti cu si fara handicap, iar seara se va incheia cu o licitatie de proiecte CSR pentru 2012. Gala „Investiti in potential” face parte din platforma cu acelasi nume, care doreste sa creeze, cu sprijinul companiilor, a presei si a colaboratorilor sai un cadru de vizibilitate pentru conceptul de investitie in potentialul persoanelor cu handicap, privita nu ca o optiune, ci ca o necesitate, prin trei directii majore: libertatea de miscare si comunicare prin sustinerea tinerilor cu potential cu burse sociale, burse de studiu si burse sportive; prin promovarea tinerilor cu potential ca modele de viata activa si prin finantarea a 30 de proiecte care sa aiba ca finalitate crearea unei generatii de reprezentanti responsabili ai comunitatilor din care provin (comunitatea persoanelor cu handicap, comunitatea minoritatilor, comunitatea persoanelor defavorizate din punct de vedere social).

 Daca doriti sa achizitionati cartea „Personalitati cu handicap care au influentat istoria” sau sa va alaturati proiectelor Fundatiei Licinium, puteti gasi mai multe informatii pe site-ul www.licinium.ro.

Persoana de contact a Fundatiei Licinium este Bencze Marta Iozefina; telefon: 0747.919.166 sau 0766.683.269; e-mail: licinium_org@yahoo.com; martaiozefina@yahoo.com.