Categorii

Printer 3D V-Flash

Data publicarii: 08.12.2011 ora 01:12 PM


Producatorul american 3D Systems este lider mondial in productia de printere 3D profesionale si echipamente SLS de prototipare rapida. Produsele 3D Systems reprezinta alegerea profesionala perfecta pentru toate domeniile de aplicabilitate.

Printerul 3D V-Flash este usor de configurat si utilizat, ve-ti creea modele 3D in cateva minute urmand doar cativa pasi, fiind ideala pentru aplicatiile in educatie si cercetare in inginerie, arhitectura, design si prototipare conceptuala. Modelele 3D obtinute pot fi gaurite, prelucrate, vopsite si placate cu metal astfel incat sa atinga nevoile Dvs. Cu V-Flash puteti realiza printuri durabile piese din plastic cu o suprafata neteda si detalii fine de inalta definitie.Printer 3D

Printerul 3D V-Flash reprezinta solutia profesionala de printer 3D tip Desktop caracterizata prin accesibilitate, confort si calitate. Functionarea ergonomica si silentioasa recomanda acest printer 3D pentru aplicatiile de tip office .Acest model de imprimanta 3D va permite sa creaţi prototipuri de inalta calitate intr-o perioada scurta de timp. Instalarea şi utilizarea este rapida şi usoara.

Tehnologia de printare 3D “imbratisata” de V-Flash este bazata pe folosirea uni material de rasina lichida expusa la o lumina UV care intareste materialul de printare 3D strat cu strat construind asfel un model 3D de inalta definitie si calitate.

Material de printare V-Flash FTI-GN folosit de printerul 3D V-Flash este perfect pentru a produce piese din plastic dur cu suprafete netede. Piesele sunt suficient de dure pentru testarea functionala şi pentru utilizare finala – pot fi slefuite, gaurite, prelucrate, vopsite si placate cu metal.

Printerul 3D V-Flash este livrat cu software-ul V-Flash Client Software care este caracterizat prin interfata facila si intuitiva. Software-ul include o optiune de diagnosticare, care va analiza imprimanta 3D, trimite rezultatele la 3D Systems , caz în care un tehnician va contacta utilizatorul final pentru a sugera ce parte trebuie să fie înlocuita.

Printerul 3D V-Flash este perfect pentru prototipare in cercetare educationala dar si pentru aplicatiile arhitecturale, medicale…

Domenii de utilizare:

Inginerie:

  • printare 3D piese, subansamble si organe de masini in cadrul universitatilor cu profil tehnic: inginerie, mecanica, mecatronica, aviatie, sisteme tehnologice.
  • obtinerea de modele 3D pentru asamblarea si utilizarea ulrterioara.

Medicina:

  • printare 3D a organelor umane sau animale in forma lor reala sau in sectiune in cadrul universitatilor de medicina, biologie, bioinginerie, cabinete medicale.

Modelism 3D:

  • printarea 3D de machete RC din cadrul cluburilor de modelism sau din atelierul Dvs

Printer 3d

Luni-Vineri 9:00 – 17:30
0771 638 100 / 021 420 5093
021 404 3368
office@zspotmedia.ro
Str. Drumul Belsugului Nr. 100B, Sector 6 – (zona Pacii, Militari), Bucuresti, 062392, ROMANIA
Militari / Pacii, Petrom Viva; RATB: Capatul liniei 178, 61
GPS: Latitudine: N 44.43877, Longitudine: E 25.99786