Categorii

O noua oportunitate, externalizeaza – ti serviciile de Resurse Umane, Contabilitate, Medicina Muncii si Protectia Muncii

Data publicarii: 08.12.2011 ora 06:12 PM


Super Human Services lanseaza incepand cu luna Ianuarie o gama noua de servicii de Resurse Umane, Contabilitate, Medicina Muncii si Protectia Muncii, dedicate in principal firmelor ce adopta ca politica externalizarea. SHS a aparut ca o cerinta a clientilor dea primi toate serviciile de la un singur partener strategic.

Oferta de servicii este una foarte variata. Pana si cele mai pretentioase companii vor avea de unde sa aleaga. O gama larga de abonamente cat si de servicii independente stau pregatite sa raspunda tuturor nevoilor si necesitatilor firmelor de pe piata prahoveana. Se specifica faptul ca pachetele cu abonamente sunt construite pentru a inclina balanta economica in favoarea partenerului nostru.

Totusi principala atractie pentru aceste servicii o reprezinta faptul ca in urma semnarii unui abonament se poate beneficia la cerere si de reprezentare in fata autoritatilor de control pentru oferta aleasa.

Nici bugetul nu este scapat din vedere. Pachetele cu abonamente dar si serviciile independente pot fi accesate de orice categorie de buzunar. Categoria economica raspunde firmelor mici, pe masura ce categoria premium este construita pentru partenerii de afaceri mai dezvoltati.
In plus cei care mai aduc un client bneficieaza de – 50% la primele doua luni de abonament.

Ca obiective, SHS isi propune sa fie un partener strategic al companiilor ce isi doresc dezvoltare continua si nutresc
dorinta de seriozitate, dinamism, flexibilitate.

Pentru mai multe informatii despre servicii si abonamente se poate accesa site-ul www.ruploiestii.rosau pe adresa de e-mail ciprian@ruploiesti.ro