Categorii

Travel to Romance – 2012 Colectia de Rochii de seara si mireasa by Cosmina Englizian

Data publicarii: 02.12.2011 ora 02:12 PM


Se spune ca in noaptea dinspre 29 spre 30 noiembrie fetele trebuie sa-si puna grau sau busuioc sub perna ca sa-si viseze alesul.

Nu intamplator, Cosmina Englizian a ales aceasta seara speciala pentru prezentarea celei mai noi colectii intitulate “Travel to romance”, alcatuita din rochii de seara si rochii de mireasa – o incursiune prin universul sentimentelor si al culorilor.

Cosmina Englizian a reusit sa-si suprinda audienta, formata din  persoane din mediul de afaceri, artisti si media, prin rangul de “state of the art” la care a inaltat  corsetul pe care l-a completat intr-o maniera stralucita cu accesorii hand made de o delicatete desavarsita, aplicate pe tesaturi nobile.

Atmosfera a fost completata de locatia deosebita in care a avut loc evenimentul – Crystal Palace Ballrooms si de aranjamentele florale care s-au metamorfozat in accesorii ale intregii colectii.

“Travel to Romance” by Cosmina Englizian – este un amestec de rafinament si romantism.  Croiul fluid, matasea, tulurile in degradeuri delicate, dantela cat si utilizarea cristalelor SWAROVSKI® ELEMENTS au fascinat si au deschis tuturor oaspetilor poarta catre  un univers floral delicat, semn ca romantimul nu e nici desuet si in nici un caz pierdut.

Nico,  a fost gazda acestei calatorii sinestezice “Travel to Romance”, by Cosmina Englizian

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul partenerilor: Wella Professionals, Bang & Olufsen, Crystal Palace Ballrooms, World Class, Farmacia Catena, MariaCalinescu.eu, Martini, Evian, MAC, ArtMetropolis, Tea Forte, Beautik Haute Parfumerie, Style & Nature, Andrei New Style, Essenza, Onercon, Peyman,  360 Revolution, Cherry Events Group, Moak, LSENIA by L. Spiru –Ana Aslan, Bell’Agio Casa, Perfect Tour, Ergoline.

Parteneri media: Grand’or Magazine, Tonica, Senso TV, Eva.ro

 

Event Producer – MariaCalinescu.eu

maria.calinescu@cosminaenglizian.ro