Categorii

Sucuri naturale Valea Mare asteapta cuminti castigatorii SETEA DE FRUCTE!

Data publicarii: 29.11.2011 ora 04:11 PM


Bucuresti (29.11.2011) – Mult a fost, putin a ramas! Mai avem doua zile si ajungem la finalul celui mai savuros concurs pentru fanii de sucuri naturale Valea Mare: SETEA DE FRUCTE! S-au inscris si se mai inscriu inca multi participanti insetati de fructe si lupta pentru primele trei pozitii este apriga. Cele doua zile care au ramas pot face insa diferenta, asa ca intrati si voi in competitie si incurajati-va prietenii sa va voteze pozele la facebook.com/valeamare pentru a va detasa decisiv si a avea cat mai multe sanse sa castigati unul dintre cele 3 premii delicioase oferite, constand in gama completa de sucuri naturale Valea Mare disponibile.

A fost foarte revigorant sa vedem, pe tot parcursul concursului, ca exista multi adepti ai unei alimentatii sanatoase, sa vedem cat indragiti fructele, fie ele traditionale precum mere, cirese, piersici, gutui, pere, struguri, sau exotice: fructul pasiunii, kiwi sau rodia. Puteti gasi toate aceste poze la facebook.com/valeamare, unde le puteti vedea si vota. Intra in concurs si astampara-ti SETEA DE FRUCTE cu sucuri naturale Valea Mare! Mere, pere, cirese, capsuni, piersici… stii ca iti plac fructele la nebunie! Stie si familia ta, stiu si prietenii tai… pana si cainele tau stie! Posteaza o poza cu fructele tale preferate ca sa ne arati exact cat de mult le iubesti, obtine cele mai multe voturi si noi iti astamparam SETEA DE FRUCTE cu: suc de mere, suc de capsuni, suc de mere cu piersici, suc de mere cu pere si orice alt sortiment care va fi disponibil la incheierea competitiei! Iata ce ai de facut: Intra in concursul SETEA DE FRUCTE de pe www.facebook.com/valeamare si apasa butonul ¨like¨ pentru a deveni fanul Valea Mare pe Facebook; Incarca o poza cu fructul / fructele tale favorite pe tab-ul ¨Concurs Setea de fructe¨ de pe www.facebook.com/valeamare si completeaza-ti apoi datele de contact; Apasa butonul ¨VREAU SA PARTICIP¨ si… felicitari, ai intrat in concurs! Invita-ti prietenii sa-ti voteze poza, pentru a aduna cat mai multe voturi.

SETEA DE FRUCTE – premii direct din natura cu sucuri naturale Valea Mare! Se vor acorda 3 premii (locul 1, locul 2 si locul 3) primilor 3 participanti iubitori de fructe cu cele mai multe voturi primite. Noi punem la bataie gama completa de sucuri naturale de fructe Valea Mare pentru a le astampara SETEA DE FRUCTE. Naturale, sanatoase, delicioase: Locul 1: 2 cutii de 3l de Suc de mere Valea Mare si 8 sticle de Sucuri de sezon Valea Mare la alegere (suc de capsuni, suc de mere cu piersici, suc de mere cu pere sau orice alte sortimente disponibile la data ridicarii premiului), avand o valoare comerciala estimata totala de aproximativ 120 RON; Locul 2: 1 cutie de 3l de Suc de mere Valea Mare si 6 sticle de Sucuri de sezon Valea Mare la alegere, avand o valoare comerciala estimata totala de aproximativ 80 RON; Locul 3: 1 cutie de 3l de Suc de mere Valea Mare si 4 sticle de Sucuri de sezon Valea Mare la alegere, avand o valoare comerciala estimata totala de aproximativ 60 RON; Nu-i asa ca simti deja SETEA DE FRUCTE? Concursul se desfasoara in perioada 01.11.2011 – 30.11.2011 pe pagina de Facebook a Valea Mare, la adresa www.facebook.com/valeamare. Numele castigatorilor vor fi publicate pe pagina de web a Valea Mare (www.valea-mare.ro), in data de 01.12.2011 si vor fi contactati in baza datelor de contact pe care le-au introdus la intrarea in concurs. Premiile se vor ridica de catre castigatori sambata, 3 decembrie, intre orele 10:00 – 14:00, de la standul Valea Mare de la Targul Taranului, pe Str. Uranus nr. 150, Bucuresti (vizavi de Piata de Flori Cosbuc). Cititi regulamentul concursului SETEA DE FRUCTE pentru a afla toate detaliile si regulile competitiei, regulament disponibil pe pagina de web a Valea Mare la adresa http://blog.valea-mare.ro/regulament-concurs-setea-de-fructe. Mult succes tuturor!

Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate. Valea Mare, direct din natura www.valea-mare.ro Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L. Valea Mare – Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805 Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro