Categorii

Sub deviza “Acum e usor sa fii sanatos!”, Signal Iduna lanseaza Standard Care şi Premium Care, asigurari de sanatate fara evaluare medicală

Data publicarii: 29.11.2011 ora 09:11 AM


Signal Iduna lansează Standard Care şi Premium Care – două asigurari de sanatate care nu necesită evaluarea starii de sanatate a clientului la închierea contractului de asigurare.

Cele doua produse de asigurare de sanatate ofera acces gratuit in cadrul unor clinici exclusiviste din cadrul retelei Signal Mediqa Net.  Odată achiziţionată o astfel de asigurare, clientul plăteşte o primă de asigurare unică, indiferent de vârsta sau de sexul acestuia.

Standard Care si Premium Care ofera accesul la servicii medicale de inalta calitate care includ consultatii de medicina generala, consultatii de specialitate, precum si analize de laborator si investigatii. În plus, asiguratul scapă de grija plăţii serviciilor medicale, deoarece decontarea se face direct între Signal Iduna şi clinica aleasă.

Mai mult, protectia prin asigurare se extinde, Signal Iduna acordand o indemnizatie de spitalizare in cazul unor proceduri chirugicale ca urmare a unui accident.

„Signal Iduna îşi bazează întreaga activitate pe produse  personalizate. Tinand cont ca nevoile oamenilor sunt diferite, am inclus in portofoliul nostru doua noi asigurari de sanatate: Standard Care si Premium Care. Aceste produse au fost create pentru a oferi protecţie clienţilor care doresc facilitarea procesului de incheiere a unei asigurari, sarind astfel peste etapa de evaluare a starii de sanatate la incheierea contractului de asigurare”, a spus Tiberiu Maier, vicepresedinte Signal Iduna.

Indiferent de planul de asigurare ales, clienţii Signal Iduna pot opta si pentru o asigurare suplimentara de sanatate: Signal Dent Basic şi Signal Hospitall Accident.

Signal Dent Basic acoperă consultaţii, investigaţii şi tratamente stomatologice în cazul unui accident de muncă sau de trafic.

Signal Hospitall Accident garantează plata unei indemnizaţii în cazul efectuării unei proceduri chirurgicale într-un spital privat sau de stat, ca urmare a unui accident.

Mai mult,  toţi clienţii Signal Iduna au acces la un serviciu de programare si selectie a medicului prin intermediul Call Center-ului Signal Iduna, disponibil 24 de ore din 24.

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai recunoscute grupuri financiare, precum şi unul dintre liderii pieţei germane a asigurărilor, cu peste 13 milioane de clienţi. Prezent în Germania, Ungaria, Polonia, Elveţia, Grupul Signal Iduna oferă de peste 100 de ani soluţii complete de asigurări de sănătate la nivel european.

Din 2008, Signal Iduna este prezent şi pe piaţa din Romania, oferind companiilor soluţii integrate şi 100% personalizate de asigurări de viaţa, sănătate şi accident.