Categorii

TaraFashion.ro castiga premiul pentru cel mai bun magazin online de haine din Romania, la GPEC2011

Data publicarii: 25.11.2011 ora 10:11 AM


Magazinul online TaraFashion.ro a fost premiat Marţi, 22 noiembrie, la Crystal Palace Ballroom, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Galei Premiilor eCommerce din România (GPEC2011). TaraFashion.ro a primit titlul ,,Best Romanian Merchant Award” la categoria Fashion.

Premiul a fost acordat pe baza votului unui juriu specialist, în baza a 89 de criterii de jurizare prestabilite. La categoria Fashion, au intrat în Finală opt magazine online. Magazinul TaraFashion.ro a câştigat premiul la această categorie cu un număr de 846.66 puncte obţinute, urmat fiind de magazinele Dasha.ro (787,16) şi FashionUp.ro (748,50).

GPEC 2011 a impus cea mai riguroasă şi restrictivă preselecţie de până acum. Competiţia s-a desfăşurat pe parcursul a opt luni de zile, timp în care TaraFashion.ro împreună cu celelalte magazine participante, au trecut prin trei etape diferite de jurizare. ,,Suntem cel mai bun magazin online de haine din România, lucru care nu poate decât să ne bucure. Trebuie să recunosc că nu m-am aşteptat şi atunci când nu mai ai aşteptări bucuria e mai mare. Suntem mândri de acest premiu şi am realizat că important este să mergi înainte, să crezi, să îndrăzneşti şi să lupţi”, a declarat Roxana Cojocaru, managing partner Amazing Fashion SRL.

Ediţia din acest an a Galei Premiilor eCommerce, cea mai complexă de până acum, a  reunit peste 250 de participanti şi a vizat intreaga industrie de comerţ electronic. Cei 17 specialişti au analizat evoluţia magazinelor participante, iar această evaluare de specialitate a fost dublată de feedback-ul real oferit de aproximativ 120 de consumatori obişnuiţi, care au testat şi evaluat experienţa cumpărăturilor online. Mai multe detalii pe gpec.ro.

 

Despre TaraFashion.ro

TaraFashion.ro este primul magazin online de haine din România. Creat dintr-o mare pasiune pentru haine, magazinul oferă haine şi accesorii pentru femei, copii, bărbaţi, 80% dintre produse fiind fabricate în România. Magazinul TaraFashion.ro este operat de Amazing Fashion SRL, producător cu experienţă în industria de textile, care distribuie exclusiv online, prin intermediul magazinului www.tarafashion.ro. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.tarafashion.ro.

 

Despre GPEC

Gala Premiilor eCommerce (GPEC) este un eveniment organizat de Link 2 eCommerce. GPEC este iniţiatorul programului de atestare al magazinelor online TRUSTED.ro, împreună cu Legi-Internet.ro şi ANPC România. Scopul declarat al programului este de a creşte calitatea magazinelor online româneşti şi încrederea consumatorilor în tranzacţionarea prin Internet.

Date de contact:

Roxana Cojocaru

Managing Partner Amazing Fashion, Owner TaraFashion.ro

Tel : 0758109422

Email: suport@tarafashion.ro

Departamentul de Marketing şi Relaţii Publice

SC Amazing Fashion SRL

Str. Jimboliei, nr. 258, etaj. 1, sector 1, Bucureşti

Tel: 0758.109.422

Fax: 0213-104-3869