Categorii

Suc natural de mere cu pere intr-o editie limitata toamna-iarna

Data publicarii: 24.11.2011 ora 10:11 AM


Cu toamna spre sfarsite si iarna din ce in ce mai aproape, Valea Mare a lansat in cadrul gamei de Sucuri de sezon, un nou suc obtinut 100% direct din fruct: suc natural de mere cu pere Valea Mare. Asa ca ne bucuram sa ii uram bine ai venit acestui nou membru al familiei noastre extrem de parfumat siaromat! Noul suc natural de mere cu pere este, asa cum stiti deja, fara adaos de zahar sau de apa, fara conservanti sau coloranti si fara a fi facut din concentrat.

Venim astfel in completarea consacratului suc natural de mere Valea Mare si a gamei de Sucuri de sezon Valea Mare,mixand cele doua fructe specifice toamnei si reprezentative pentrucopilaria multora dintre noi. Eu si acum imi aduc aminte mirosul merelorsi perelor coapte de bunica pe soba si acest suc ma trimite cu gandul la acele momente placute.

Suc natural de mere cu pere, printre sortimentele Valea Mare de sucuri naturale

Gama de Sucuri de sezon Valea Mare este disponibila pentru moment in magazine traditionale si in alte locatii de comercializare de produse naturale, in trei sortimente actuale: suc de capsuni, suc de mere cu piersici si acum suc de mere cu pere, toate imbuteliate in recipiente de sticla de 300 ml, mult mai usor de transportat si de consumat.

Si cu apropierea sarbatorilor de iarna, surprizele de sezon de la Valea Mare nu se vor opri la acest mix, asa ca urmariti cu atentie site-ul nostru www.valea-mare.ro.

Asteptam parerea voastra dupa ce o sa incercati si acest suc natural

Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.

Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare – Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro