Categorii

Noile tipuri de usi rezistente la foc!

Data publicarii: 22.11.2011 ora 04:11 PM


O afacere buna inseamna intotdeauna planuri bine programate, respectate si foarte bine calculate. De cele mai multe ori designul pentru spatiul afacerii tale reprezinta o provocare pentru ca un buget minim trebuie sa iti poata da posibilitatea realizarii celor mai urgente investitii.
Siguranta cladirilor sau spatiilor comerciale este una dintre prioritatile atent studiate, pentru ca munca si activitatile din compania respectiva sa se desfasoara fara pericole sau incidente.
Usile reprezinta o importanta bariera impotriva incendiilor, intoxicarii cu gaze, intemperiilor sau inundatiilor: acest tip de usi profesionale iti asigura spatiul, fiind fabricate din materiale inovatoare, functionale, certificate, produse de stricta necesitate in conformitate cu reglementarile in vigoare impuse de masurile de siguranta!
Categoriile magazinului nostru contin numeroase tipuri de usi incepand cu usi rezistente la foc, usi automate, usi culisante, usi de sticla, usi de inox, usi metalice, usi industriale sau profesionale pentru spatii mari sau depozite de mare intindere.
Unele dintre cele mai importante tipuri de usi si dintre cele mai achizitionate pe plan international sunt usile rezistente la foc sau usile antifoc. De ce sunt aceste usi  atat de importante, pe masura ce tot mai multe companii isi asigura imobilele cu ajutorul acestor tipuri de usi? In primul rand pentru ca ofera un design placut, fiind disponibile in mai multe modele de diferite culori, fiind special concepute din materiale pentru separarea spatiilor pentru prevenirea propagarii focului in caz de incediu. Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama variata de modele de usi, gandite pentru toate utilitatile din domeniile de activitate, inclusiv pentru casa ta! Ofertele sunt vaste, in orice moment avand posibilitatea de a apela la echipa de specialisti gata sa va raspunda intrebarilor legate de instalare si oferte de pret!