Categorii

Leagane jucause pentru piticul tau!

Data publicarii: 17.11.2011 ora 02:11 PM


Copiii au foarte multa energie, sunt neastamparati, sunt curiosi, iar asta ii impinge sa faca multe prostioare si de foarte multe ori nu mai avem rabdare sa ne jucam cu ei, dar ne gasim resursele necesare pentru a preveni evenimentele neplacute. Pentru ocazii de acest gen Mini mag ne pune la dispozitie o gama de leagane, perfecte pentru toti copilasii care isi doresc momente de joaca si relaxare. Leaganele prezentate pe site-ul Mini mag pot fi folosite atat de copiii de doar zece luni cat si de cei mai mari, pana la 3 ani. Aceasta pentru ca dupa varsta de 3 ani copilul nu se mai leagana pentru ca ii ajung piciorusele pe jos, leaganul fiind prea mic pentru el, iar din cauza cresterii in greutate cadrul, de altfel foarte usor, nu il mai poate sustine. Si acest lucru nu este deloc ceva de dorit, avand in vedere ca, la aceasta varsta copilul poate dezvolta fobii pentru anumite obiecte.

Aceste leagane se pot utiliza incepand de la cateva luni deoarece sunt prevazute cu centuri care tin copilul pe scaun protejandu-l de accidente. Bineinteles ca orice copil trebuie supravegheat indiferent de jucaria pe care o foloseste, dar asta nu presupune multa munca si va lasa putin timp de relaxare fizica.

Nici estetica acestor jucarii nu lasa de dorit, avand o paleta mare de culori, este un taram plin de veselie pentru orice copil si ii va pune imaginatia la incercare.

Acest gen de leagan nu are nevoie de spatiu mare de depozitare datorita faptului ca se pliaza, este foarte usor si se poate amplasa la fel de bine afara cat si in interior, in cazul zilelor ploioase. Si pentru ca bucuria copilului este si bucuria parintilor, aceasta jucarie, daca putem sa o numim asa, este una care va aduce multa bucurie intregii case si familii.