Categorii

Asigura-ti casa cu noile usi metalice!

Data publicarii: 17.11.2011 ora 02:11 PM


Magazinul usi-metalice.eu ofera o gama variata de  usi metalice de interior si exterior, industriale si izolate si usi rezistente la foc, produse de  NINZ Italia, o societate comerciala cunoscuta pentru produsele durabile, fabricate din otel pur si pentru preturile accesibile puse la dispozitia clientilor. Aceste usi rezistente la foc reprezinta un real ajutor in orice fel de cladire locuibila, aplicabilitatea lor fiind dovedita de faptul ca tot mai multe spitale, scoli sau institutii specializate recurg la achizitionarea acestui gen de usi pentru a beneficia de siguranta.
Pentru ca siguranta domiciliului, a locului de munca sau a tuturor spatiilor comerciale si industriale, este menita sa protejeze atat viata cat si bunurile, aceste usi rezistente la foc reprezinta solutia ideala pentru siguranta.
De ce este atat de important sa ne concentram atentia asupra sigurantei imobilului, prin intermediul acestor materiale? Sa reflectam asupra importantelor masuri de securitate luate in ultimul deceniu de activitate economica a firmelor de mare prestigiu, incepand cu Statele Unite Ale Americii si ajungand in Japonia, unde teoriile pentru siguranta si disciplina este o manie cu care fiecare persoana/angajat se hraneste pentru a se perfectiona si a persevera in job.
Alegerea usilor la casa in functie de materialul din care sunt produse are la baza coeficientul de izolare termica, planul de urbanism al zonei, destinatia casei, cladirii, etc. Pentru tara noastra indiferent de tipul de material, primul criteriu in alegerea unei usi trebuie sa fie izolarea termica. Cu cand altitudinea geografica creste cu atat coeficientul de izolare termica a usii trebuie sa scada. In momentul in care achizitionati usile din aceste materiale este bine sa precizati clar destinatia usii si sa acordati o atentie deosebita unor detalii precum: profilul din care va fi confectionat, grosimea armaturii in cazul usilor de PVC (pentru usile de interior fara un trafic ridicat se pot achizition usi cu armatura de 1.5 mm, insa in cazul usilor de intrare cu cote de gabarit normale armatura trebuie sa aiba o grosime minima de 2 mm).
Usile metalice rezistente la foc sunt realizate din tabla de otel, putand fi montate in locuri care necesita o intretinere adecvata si mentenanta continua, in subsoluri, in camere tehnice sau de inspectie, pentru depozitare sau sali de echipamente.

Magazinul nostru ofera clientilor sai o gama de culori impresionanta, si o serie de accesorii, broaste si yale electromagnetice pentru usi, geamuri rezistente la foc pentru usi, toate acestea la preturi accesibile. Usa de la intrare reprezinta cartea de vizita a unei case, usile de interior reprezinta o comuniune cu intregul asamblu interior, usile de exterior reprezinta o bariera impotriva pierderilor de caldura pe parcursul sezonului rece. Usa reprezinta un punct de securitate si protejare a bunurilor.

Toate  produsele pot fi livrate de un agent special, imediat dupa confirmarea platii, prin curierat rapid, sau pot fi montate/livrate in functie de cererea clientilor nostri si disponibilitatea personalului nostru.