Categorii

Loredana Căvăşdan , mândră de trupa în care activează

Data publicarii: 16.11.2011 ora 09:11 AM


Loredana Căvăşdan , participantă la “Vocea României” sub îndrumarea lui Marius Moga are motive de fericire desi a părăsit competiţia: e tânără, talentată, ambiţioasă, perseverentă şi mândră de trupa în care activează, Life on Mars.

Loredana Căvăşdan este din Oradea şi a absolvit actoria la Bucureşti. În 2008 a participat la Megastar, unde a ajuns printre ultimii patru concurenţi. Interpretarea piesei „Are You Gonna Be My Girl” a celor de la JET, i-a făcut pe toţi cei patru membri ai juriului de la “Vocea României” să se întoarcă, dorind ca Loredana să facă parte din echipa lor. La primul duel, cu Teodora Morosanu, Loredana a învis, însă aseară, ea nu a fost selectată pentru a merge mai departe, în favoarea lui Sebastian Muntean. Cei doi şi-au cântat încă o dată piesele de la Audiţiile pe nevăzute în etapa Cântecul decisiv, iar Marius Moga a ales să meargă mai departe cu Sebastian.
Deloc tristă, dar plină de entuziasm, Loredana mărturiseşte: “Vocea României este mult mai mult decat m-aş fi aşteptat. Chiar dacă este o competitie, am întâlnit oameni minunţi, am creat legături foarte frumoase şi mă ajută în cariera mea.” Conştientă de atuurile sale, tânăra divulgă secretul său: “Experienţa acumulată în trupa Life On Mars şi-a pus amprenta pe prestaţiile mele de la Vocea României, ajutându-mă să fiu mai dezinvoltă şi să trec peste emoţiile inevitabile ale unui concurs de o asemenea anvergură.”
Despre trupa Life on Mars, Loredana are doar cuvinte de laudă: “Amuzant, Life on Mars are cele mai multe Loredane pe metru pătrat, mai exact 2, şi suntem mândri de acest lucru. Un alt lucru cu care pot să ma laud este faptul că eu şi Nicu (basistul trupei) suntem născuţi în aceeaşi zi. Pe scurt despre colegii mei : Loredana – distrată mereu, Nicu – calm în orice situaţie, Răzvan – calculat şi Vlad – răbdător. Noi suntem Life on Mars, în mare parte cântam cover-uri, dar avem şi piese proprii, pe care abia aşteptăm să le oferim publicului.”
Deşi nu a ajuns în finala la Vocea României, Loredana este mulţumită de talentul său vocal şi se declară foarte fericită în această trupă, alături de care vede un viitor promiţător: “Dorim să colaborăm cu nume importante ale muzicii româneşti, să ne remarcăm pe piaţa muzicală din România şi nu numai.”
Vezi aici prestaţia Loredanei la duel :
http://vocearomaniei.protv.ro/video/loredana-cavasdan-teodora-morosanu-so-what-pink.html
Vezi aici cum cântă Loredana alături de trupa Life on Mars: