Categorii

TVA-ul inapoi la calculatoare!

Data publicarii: 15.11.2011 ora 07:11 PM


ABD iti da inapoi TVA-ul

Termene si conditii:

Oferta “ABD iti da inapoi TVA-ul” (denumita in cele ce urmeaza “Oferta”) este valabila in perioada 26.10.2011 – 30.11.2011 (inclusiv), indiferent de modalitatea de plata, pentru achizitia oricarui calculator comercializat in magazinele ABD, in limita stocului disponibil, fie ca este comandat online sau cumparat din magazin.

Prezenta Oferta nu se aplica in cazul in care produsul este achizitionat in rate – prin Card Avantaj.

Oferta consta in:

– Reducere aferenta cotei TVA aplicata la pretul de comercializare al produsului in cadrul magazinelor si site-urilor ABD (clientul va primi un Voucher de valoarea TVA-ului, pe care il poate valorifica in magazinele noastre)

– Voucher-ul va fi acordat pe baza facturi fiscale, cu conditia furnizarii de catre client a datelor sale personale complete (nume, prenume, adresa, telefon, e-mail) la momentul efectuarii achizitiei.

Voucher-ul va putea fi folosit, partial sau integral, in perioada 01.12.2011 – 31.12.2011 pentru achitarea a maxim 20% din valoarea unei noi facturi, doar pentru produse din gama LAPTOPURI SECOND HAND, LAPTOPURI RENEW si SERVERE comercializate in cadrul magazinelor ABD.

Voucherele folosite, chiar si partial, isi pierd valabilitatea.

Pentru folosirea voucherului la o noua achizitie trebuie prezentata factura initiala. ABD nu va fi responsabil de pierderea facturilor fiscale, de instrainarea lor si/sau de prezentarea facturilor fiscale deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde reducerea pe baza unor astfel de facturi fiscale, fiind indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda.

Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de ABD, indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la card de fidelitate, card cadou, alte carduri / bonuri valorice aferente altor campanii publicitare). Asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate in magazin.
ABD isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica sau prelungi in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-urile companiei.

S.C. ALL BIROTIC DEVICES
Oferta de calculator second hand : comanda online un model de calculator second hand si primesti TVA-ul inapoi. Te asteptam cu cea mai buna oferta de calculator second hand !