Categorii

StoneCreek va prezinta colectia Jeffrey Campbell

Data publicarii: 15.11.2011 ora 07:11 PM


Ca tot veni si toamna, si cica nu mai este mult pana incepe iarna, ar fi foarte frumos sa ne pregatim si noi, frumos, sa nu ne prinda cu incaltaminte de proasta calitate, care sa ne faca sa ni se para iarna si mai grea decat este, iar in acelasi timp sa fim si in ton cu trendurile.

Creatorul de incaltaminte Jeffrey Campbell are foarte multa imaginatie, iar unele persoane il pot considera chiar putin deplasat. Insa modelele sale se potrivesc foarte bine persoanelor care doresc sa iasa putin in evidenta, insa pot fi purtate si pe strada si chiar asortate la diferite tinute elegante sau bussines cu succes.

Acest stil este cel pe care creatorul il promoveaza. Pantofii sai incearca sa atraga cat mai multe priviri prin design-ul lor evident si sfidator, insa se face placut prin rotunjimi si, pe alocuri, decoratiuni feminine.

Pantofii Jeffrey Campbell sunt, in acelasi timp, eleganti prin tocurile inalte si urme ale stilului retro. Materialele folosite sunt de calitate superioara. Astfel produsele sunt din piele naturala, piele ecologica, blana ecologica si chiar lemn, folosit adesea la toc si platforma. Prin inaltimea considerabila a acestor incaltaminte, picioarele doamnelor care le poarta vor fi mereu la inaltime si astfel vor fi mai protejate de frigul iernii.

Suntem obisnuiti ca StoneCreek sa ne ofere doar produse de calitate si s-a consacrat ca fiind un astfel de magazin, de calitate, si mereu dispus sa serveasca orice client, oferindu-i acestuia tot suportul de care are nevoie in alegerea unei perechi de pantofi.