Categorii

Net Worth Advisory si Asociatia Imobiliara Romana sustin Realty 2011

Data publicarii: 02.11.2011 ora 08:11 AM


Net Worth Advisory si Asociatia Imobiliara Romana sprijina cea de- a 11 editia a  Romanian Real Estate Market Forum organizat de Business Review.  Evenimentul va avea va avea loc miercuri, 2 noiembrie, la Willbrook Platinum Center, Eucalyptus Hall, Bucuresti. Participantii sunt asteptati la eveniment incepand cu orele 9:00.

Aflat deja la a 11- a editie, evenimentul este primul forum de business to business de pe piata imobiliara din Romania. Realty 2011 reprezinta o ocazie excelenta de networking atat pentru identificarea de noi parteneriate, cat si in ceea ce priveste schimburile de know how. Daca pana acum majoritatea evenimentelor de real estate erau focusate pe locuinte, a venit momentul pentru accentuarea zonei de birouri, retail si industrial cu potential inca neexploatat in Romania.

Luciana Petrescu, general manager Net Worth Advisory si project manager AIR, sustine ca evenimentul este unul de bun augur, avand in vedere ca zona de business to business este inca una neexploatata la intreaga capacitate: „Este un moment oportun pentru evidentierea celorlate sectoare imobiliare pentru a demonstra ca inca exista potential investitional in Romania, iar piata imobiliara are un rol major in dezvoltarea economica a unei tari. Dezvoltarea de unitati de productie si dependintelor necesare, a birourilor, toate sunt elemente vitale in bunastarea generala.”

„Este o onoare pentru AIR sa fie partener la acest eveniment. Avem valori comune si trebuie sa recunoastem importanta B2B pe piata imobiliara. Pana acum promovarea si ochiul media s-a indreptat catre indivizi, dar in momente de schimbari majore, trebuie sa aratam nu numai dificultatile, ci – mai ales- solutiile si zonele functionale”, a declarat Ionut Butoi,  presedintele AIR.

Net Worth Advisory este si ofera o arena de business in care companiile isi ating potentialul maxim, invatand sa evolueze drept comunicatori, de la discurs la dialog. Cu o experienta de peste 5 ani de zile, viziunea Net Worth Advisory este distincta si destinata sa atinga doua obiective de baza: sa ajute companiile in a-si atinge potentialul, precum si sa le sprijine in procesul de transformare in veritabili comunicatori.

Asociatia Imobiliara Romana ( AIR ) este  o comunitate a firmelor si oamenilor de afaceri din industria imobiliara, de constructii si din domeniul financiar-bancar. Premisa pentru care Asociatia Imobiliara Romana ( AIR ) a luat viata a fost aceea de a ajuta comunitatea de afaceri din acest sector economic  sa isi dezvolte activitatea pentru ca omul sta la baza tuturor activitatilor desfasurate de o companie, la imbunatatirea relatiilor interumane dar si personale a fiecarui membru al acestei comunitati.