Categorii

Suc natural de mere cu piersici, un nou membru al familiei Valea Mare

Data publicarii: 25.10.2011 ora 08:10 PM


Valea Mare a lansat, ce-i drept de cateva saptamani, in cadrul gamei deSucuri de sezon, un nou suc obtinut100% direct din fruct, in editie limitata: suc natural de mere cu piersici Valea Mare. Noi v-am mai amintit despre el, cu diferite ocazii, dar a venit momentul sa il anuntam si oficial, asa cum am facut cu toatesucurile din gama de Sucuri de sezonValea Mare.  Noul suc natural de mere cu piersici este, asa cum stiti deja, fara adaos de zahar sau de apa, fara conservanti sau coloranti si fara a fi facut din concentrat. Nu am facut altceva decat sa combinam savoarea si bunatatea merelor cu parfumul si dulceata piersicilor si astfel am obtinut acest suc naturaldestinat celor care isi doresc o alimentatie naturala pentru un stil de viata sanatos.
Raspundem astfel cerintelor clientilor nostri, fie ei mici sau mari  , care de multe ori au solicitat acest mix si totodata venim in completarea consacratului suc natural de mere Valea Mare si a gamei de Sucuri de sezon Valea Mare.
Gama de Sucuri de sezon Valea Mare este disponibila pentru moment inmagazine traditionale si in alte locatii de comercializare de produse naturale, in trei sortimente actuale: suc de capsuni, suc de cirese si acum suc natural de mere cu piersici, toate imbuteliate in recipiente de sticla de 300 ml, mult mai usor de transportat si de consumat.
Surprizele de sezon de la Valea Mare nu se opresc la acest mix de suc natural de mere cu piersici, asa ca urmariti cu atentie site-ul nostru www.valea-mare.ro.
Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!
Asteptam parerea voastra dupa ce o sa incercati si acest mix de suc natural
Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.
Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare – Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro