Categorii

SAV Integrated Systems prezinta DIGIFOX Selector Software

Data publicarii: 25.10.2011 ora 07:10 AM


Digifox selector software este ajutorul de care ai nevoie pentru a imbunatati experienta din magazin a clientilor tai, oferind cel mai bun sfat posibil cu privire la un anumit produs.

Va va ajuta pe dvs. si clientii dvs. in luarea deciziilor complexe intr-un mod foarte lejer, furnizand in acelasi timp departamentului de marketing si vanzari instrumentele necesare pentru un marketing sofisticat in-store.

Convenabil pentru clientii dumneavoastra!

Selectorul este utilizat de clientii dvs. pentru a gasi produsul corect. Este util in special atunci cand exista o serie de produse similare cu diferente la nivel de detaliu. Cu un meniu user-friendly selectorul ghideaza clientii printr-o gama de produse. Selectorul ii ghideaza nu numai catre produsul cautat, ci si catre produse complementare, furnizand informatii detaliate despre produse si despre localizarea lor in raft.

Convenabil pentru dumneavoastra!

Selectorul este usor de utilizat si de catre dvs. ca retailer. Continutul selectorului poate fi administrat facil prin intermediul unui sistem de continut user-friendly. Este posibil sa administrati un singur selector, un grup de selectoare sau chiar o baza intreaga de selectoare instalate. Nu trebuie sa vizitati magazinul in care selectorul este instalat, administrarea putand fi realizata de la distanta. Cand selectoarele sunt conectate la Internet, actualizarile se realizeaza automat de la distanta, cand nu sunt conectate, actualizarile se realizeaza prin intermediul unui stick USB.  Puteti folosi selectorul pentru a va informa si instrui personalul cu privire la multitudinea produselor pe care le comercializati. Personalul local poate utiliza sistemul in relatia cu clientii: selectorul nu face nicio greaseala, cunoaste toate produsele si spune numai adevarul.

Bun pentru afaceri!

Selectorul este ca un magnet pentru clienti si un motor pe injectie pentru rezultatele din vanzari. Clientii gasesc imediat ceea ce isi doresc, plus alte produse necesare. Economisiti timp si personal. Daca selectorul nu este utilizat ca suport in cautare, poate fi utilizat ca instructor si poate arata filme demo. Selectorul poate fi utilizat pentru a indruma clientii catre produse speciale, oferte sau alte lucruri pe care dvs. le doriti. Datorita sistemului de administrare ingenios puteti scoate in fata produsele care trebuie scoase din depozit. Pe scurt, beneficiile sunt numeroase, posibilitatile nelimitate. Va rugam contactati echipa noastra de vanzari pentru o informare compelta privind posibilitatile nelimitate.

Bazat pe hardware ProDVX

Selectorul Digifox poate fi folosit cu monitoarele din seria ProDVX Osprey MPC. ProDVX Osprey MPC este un Panel avansat din metal. Este foarte subtire, iar carcasa metalica deosebita atrage toate privirile. Aceasta serie este echipata cu  panouri TFT industriale si ecrane touch. Osprey MPC este o alegere excelenta pentru semnalizare digitala, chiosc informativ, sistem video si automatizari industriale.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Printre clientii companiei se numara, Willbrook, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei

Street No 10A CONECT 1 Building ,

3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007

004 021 3167 009

fax:               004 021 3167 122