Categorii

S-A RELANSAT CEL MAI BINE DOCUMENTAT PORTAL DE SECURITATE INDUSTRIALA WWW.SAFETY-PORTAL.RO

Data publicarii: 25.10.2011 ora 08:10 PM


Aurocon COMPEC, in calitate de distribuitor autorizat SICK si Service Partner SICK, propune prin www.safety-portal.ro o noua modalitate dinamica de informare cu privire la solutiile de securitate industriala, oferind o sursa relevanta de informatii din domeniu.

Portalul este dedicat tuturor persoanelor care isi desfasoara activitatea in domeniul productiei si mai ales lucratorilor desemnati cu securitatea si sanatatea in munca, fiind permanent actualizat cu stiri din domeniu si informatii despre legislatie. De asemenea, reprezinta un important centralizator al listei de standarde utilizate in domeniul industrial, in ceea ce priveste securitatea masinilor, cerinte de securitate pentru robotii industriali, securitatea masinilor de ambalat, cerinte de securitate pentru platformele suspendate la niveluri variabile si toate celelalte standarde de securitate.

www.safety-portal.ro este una dintre cele mai importante surse de informare din domeniul productiei industriale si prin faptul ca pune la dispozitie documentatie gratuita referitoare la selectia componentelor de securitate, la principalele diferente intre caracteristicile unui senzor clasic si a unui senzor de securitate si alte materiale informative de interes.

Despre AUROCON COMPEC

In cei 16 ani de activitate, Aurocon COMPEC a dezvoltat un portofoliu cu cea mai completa gama de componente electronice, senzori industriali, elemente de pneumatica, hidraulica si armaturi, prin intermediul furnizorilor de renume mondial RS Components, SICK si STASTO. Aurocon COMPEC ofera o gama de peste 500.000 de componente electronice de la simple circuite integrate, pana la sisteme complexe de achizitie a datelor, de la peste 1000 de producatori. In acelasi timp, specialistii in inginerie electrica din cadrul COMPEC ofera consultanta competenta in materie de alegere sau echivalare a produsului potrivit pentru fiecare aplicatie.