Categorii

Platforma online de eLearning dedicată educaţiei studenţilor

Data publicarii: 25.10.2011 ora 08:10 PM


Platforma online de eLearning dedicată educaţiei studenţilor şi masteranzilor din domeniul administraţiei publice reprezintă garanţia unei instruiri eficiente, dinamice, care presupune învăţarea interactivă centrată pe student, adaptată la noile tendinţe europene din domeniu.
La Conferinţa de lansare a Platformei „Reţea de colaborare universitară online în scopul dezvoltării capacităţii de a furniza competenţe şi competitivitate pentru piaţa muncii”, eveniment organizat de Universitatea „Athenaeum” din Bucureşti, în data de 30 septembrie 2011, a participat şi SIVECO Romania în calitate de partener. Implementarea unei noi soluţii e-learning în mediul universitar este o realizare cu care se mândresc studenţii şi profesorii. Platforma oferă funcţionalităţile necesare pentru desfăşurarea procesului educativ folosind mijloace digitale şi permiţând interacţiunea şi informarea persoanelor implicate în educaţia studenţilor şi masteranzilor, astfel încât absolvenţii instruirilor să-şi formeze o bază solidă de cunoştinţe practice pentru activităţile ce le vor desfăşura în carieră. Beneficiul direct este un proces de învăţare în mediile universitare modern şi performant şi mai ales generator al unei experienţe de muncă virtuale, încă înainte de angajare.
Calitatea prezentărilor şi modulelor digitale evidenţiază progresul înregistrat în acest domeniu şi importanţa pe care o câştigă învăţământul eLearning în procesul de instruire. Conferinţa de lansare a Platformei de la Universitatea „Athenaeum” din Bucureşti a reprezentat un schimb de know-how între universităţi din ţară şi din Europa, rod al calităţii participanţilor, reprezentând sectorul public şi privat, declară prof.univ.dr. Emilia Vasile, manager de proiect.
Persoana de contact : Prof.univ.dr. Emilia Vasile – Manager de proiect
Universitatea „Atenaeum” din  Bucuresti
Tel: 021 230 57 38
Fax: 021 231 74 18
E-mail: oiposdru62718@univath.ro

Platforma online de eLearning dedicată educaţiei studenţilor şi masteranzilor din domeniul administraţiei publice reprezintă garanţia unei instruiri eficiente, dinamice, care presupune învăţarea interactivă centrată pe student, adaptată la noile tendinţe europene din domeniu.           La Conferinţa de lansare a Platformei „Reţea de colaborare universitară online în scopul dezvoltării capacităţii de a furniza competenţe şi competitivitate pentru piaţa muncii”, eveniment organizat de Universitatea „Athenaeum” din Bucureşti, în data de 30 septembrie 2011, a participat şi SIVECO Romania în calitate de partener. Implementarea unei noi soluţii e-learning în mediul universitar este o realizare cu care se mândresc studenţii şi profesorii. Platforma oferă funcţionalităţile necesare pentru desfăşurarea procesului educativ folosind mijloace digitale şi permiţând interacţiunea şi informarea persoanelor implicate în educaţia studenţilor şi masteranzilor, astfel încât absolvenţii instruirilor să-şi formeze o bază solidă de cunoştinţe practice pentru activităţile ce le vor desfăşura în carieră. Beneficiul direct este un proces de învăţare în mediile universitare modern şi performant şi mai ales generator al unei experienţe de muncă virtuale, încă înainte de angajare.             Calitatea prezentărilor şi modulelor digitale evidenţiază progresul înregistrat în acest domeniu şi importanţa pe care o câştigă învăţământul eLearning în procesul de instruire. Conferinţa de lansare a Platformei de la Universitatea „Athenaeum” din Bucureşti a reprezentat un schimb de know-how între universităţi din ţară şi din Europa, rod al calităţii participanţilor, reprezentând sectorul public şi privat, declară prof.univ.dr. Emilia Vasile, manager de proiect.
Persoana de contact : Prof.univ.dr. Emilia Vasile – Manager de proiectUniversitatea „Atenaeum” din  BucurestiTel: 021 230 57 38Fax: 021 231 74 18E-mail: oiposdru62718@univath.ro