Categorii

Patuturi si scaune auto la preturi accesibile!

Data publicarii: 24.10.2011 ora 05:10 PM


Magazinul Mini-mag vine insotit cu materiale complete despre produsele puse la dispozitie cum ar fi: carucioare si utilizarea corecta a lor, scaune auto, patuturi de diferite forme si marimi.
Cumparaturile pentru copilasi sunt de fiecare data o sarcina dificila pentru parinti. Este extrem de important sa ai o imagine clara asupra produselor de care ai nevoie pentru a-ti usura astfel eforturile depuse pentru cresterea sanatoasa si corecta a copilasului tau, si pentru a nu arunca banii pe ferastra! Mini-mag iti sta la dispozitie pentru toate aceste lucruri. Aici gasesti toate accesoriile de care ai nevoie in iesirile in aer liber, sau in plimbarile prin oras alaturi de piticul tau, fara a iti lipsi biberoanele cu ceai sau servetelele umede indispensabile. Pentru cei care prefera iesirile in aer liber si doresc sa ofere copilului momente de joaca si relaxare chiar si acasa, punem la dispozitie numeroase tipuri de spatii de joaca si tarcuri care il vor binedispune si proteja in acelasi timp pe micut iar tu vei putea sta linistit sau iti vei putea face treburile linistit!
Cumparaturile din magazinul Mini-mag nu vor deveni cheltuieli de care nu te poti feri, pentru ca magazinul nostru ofera in permanenta servicii, existand permanent o echipa de specialisti care sa va ajute sa alegeti ce este mai bun si mai util in functie de nevoile dumneavoastra. Produsele sunt 100% naturale ale brandurilor importante existente pe piata din Romania.