Categorii

Suc de mere natural Valea Mare la IndAgra 2011

Data publicarii: 20.10.2011 ora 05:10 PM


Buna dimineata tuturor! Nu stiu voi ce asteptari aveti de la vreme, dar noi speram ca zilele acestea cu soare sa tina pana la sfarsitul saptamanii pentru ca avem muuuulta treaba.  Incepand de astazi o sa fim prezenti cu suc de mere natural Valea Mare alaturi de prietenii de la “La Medeleni” la cea de a 16-a editie a IndAgra– Targ International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.
Asa cum v-ati obisnuit, targul se tine sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in cadrul complexului Romexpo, perioada de desfasurare fiind 19 – 23 octombrie 2011. Aceasta editie reunesteproducatori si distribuitori de utilaje agricole, echipamente pentru irigatii, producatori si distribuitori de seminte si material saditor, ingrasaminte, sere si solarii, producatori si distribuitori de echipamente zootehnice, pentru cresterea animalelor si pasarilor, abatorizare, producatori si distribuitori de produse si echipamente in domeniul horticulturii si viticulturii.
Noi va asteptam alaturi de cei de la “La Medeleni“, pe Aleea Negustorilor, pentru a gusta si a va bucura de cel mai bun-bun-bun suc de mere natural – Suc de mere Valea Mare. Acest suc de mere natural plin de vitaminele si minerale pastrate din fruct, te va ajuta sa iti vitalizezi organismul in aceasta toamna, venind cu o contributie valoroasa in dieta ta. Asa ca ii asteptam pe toti cei nerabdatori sa-si refaca stocul de suc de mere natural, dar si pe cei care inca nu au incercat acest savuros suc natural.
Nu rata acest eveniment si vino sa ne vizitezi!
Programul targului este:
19 – 22 Octombrie 2011, intre orele 10.00-18.00
23 Octombrie 2011, intre orele 10.00-16.00
Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.
Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare – Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro