Categorii

Suc integral de mere Valea Mare la Global Dignity Day

Data publicarii: 17.10.2011 ora 10:10 PM


Valea Mare are deosebita placere de a fi alaturi de organizatorii Global Dignity Day in Romania cu suc integral de mere Valea Mare. Astfel, o sa ne gasiti pe 20 octombrie 2011,  la Colegiul National “Gheorghe Lazar” din Bucuresti, incepand cu ora 13.00, sustinand un concept international care ajunge anul acesta in premiera si in Romania.
Incepand cu anul 2008, Global Dignity Day se celebreaza in peste 60 de tari din lume pe 20 Octombrie, unul dintre obiectvele initiativei fiind ca pana in 2020, aceasta data sa fie sarbatorita in mai mult de 50% din tarile de pe glob. Conceptul Global Dignity Day a fost fondat de catre Alteta Sa Regala Haakon al Norvegiei (HRH Crown Prince Haakon of Norway), John Hope Bryant – antreprenor de succes si politician american si Pekka Himanen, filozof finlandez cunoscut pe plan mondial, membrii ai Young Global Leaders.
Pornind de la ideea ca demnitatea este universala, temelie a umanitatii noastre si sursa a drepturilor omului, conceptul de demnitate este cel care, in ciuda tuturor diferentelor, ne uneste in valori. Astfel, Global Dignity si-a stabilit 5 mari principii pe care se bazeaza:
Fiecare om are dreptul de a avea o viata demna.
O viata demna inseamna atingerea propriului potential, care presupune a avea un nivel uman de asistenta medicala, educatie, venit si securitate.
Demnitate inseamna a avea libertatea de a lua decizii cu privire la propria viata si de a fi respectat pentru acest drept.
Demnitatea ar trebui sa fie principiul de referinta si baza tuturor actiunilor noastre.
In mod fundamental, propria noastra demnitate este interdependenta cu demnitatea celorlalti.
Initiativa Global Dignity va aborda 2 probleme actuale si de o importanta fundamentala: perceptia negativa asupra calitatii sistemului educational, cercul vicios al promovarii non-valorilor.
La evenimentul din data de 20 octombrie desfasurat la Colegiul National “Gheorghe Lazar” sunt asteptati in jur de 200 de participanti, dintre care 150 elevi de la diferite licee din Bucuresti. Cei interesati sa participe sunt rugati sa se inscrie la adresa globaldignityromania@gmail.com pana pe 18 octombrie, precizand numele, clasa si liceul de provenienta.
Ne vedem pe 20 octombrie!
Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Tweeter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.
Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare – Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro