Categorii

Suc de mere Valea Mare la FESTIVALUL MERELOR IN BACANIE

Data publicarii: 13.10.2011 ora 03:10 PM


Festin de sezon cu mere, copturi cu mere si muuult Suc de mere Valea Mare la Bacania Veche!
Sambata, 22 octombrie 2011, la Bacania Veche va fi o zi plina de suc de mere, o zi direct din natura 100% dedicata merelor, pentru ca vom sarbatori chiar… merele!  Bacania Veche si Valea Mare va invita cu drag sa va bucurati impreuna cu noi de venirea toamnei si de recoltatul merelor la Festivalul Merelor in Bacanie!
Stim, inca plangeti dupa vara, insa noi am descoperit formula de sezon impotriva  asteniei  de toamna si tinem cu tot dinadinsul sa va aratam bunatatile cu care vine acest anotimp pitoresc. Asa ca Valea Mare va aduce in Bacania Veche aroma merelor coapte din livada si savoarea autentica data de sucul de mere proaspat stors, alaturi de maiestria bacanilor tai preferati (in frunte cu Marius Tudosiei), din cuptoarele carora se vor ivi aburind ademenitor mere coapte si o multime de placinte, prajituri si multe alte copturi cu mere cat se poate de gustoase. Si, ca sa intrati direct in atmosfera de sarbatoare si sa va dezmortiti din frig, va intampinam voiosi inca din poarta cu suc de mere fiert cu scortisoara si cuisoare!
Asadar, insemnati deja ziua de 22 octombrie in calendar ca fiind una deosebit de savuroasa, pentru ca va asteptam pe toti, cu mic, cu mare, la Festivalul Merelor in Bacanie! Starea de binedispunere e garantata si va stam la dispozitie inca de acum pe www.facebook.com/valeamare sa ne spuneti ce alte bunatati cu mere v-ati dori sa gasiti la Festivalul Merelor in Bacanie. Ne vedem pe 22 in Bacania Veche!
Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare).
Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si in alte locuri in care se comercializeaza produse naturale de calitate.
Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare – Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro
Bacania Veche
www.bacaniaveche.ro
Contact: Str. Barbu Vacarescu nr. 49, Bucuresti
Marius Tudosiei, 021.210.12.22, office@bacaniaveche.ro