Categorii

Auto.de acum şi în româneşte

Data publicarii: 11.10.2011 ora 09:10 PM


Auto.de, Deutschlands großes Autoportal, oferă acum servicii şi în limba română. Veţi găsi foarte uşor maşina, motocicleta, utilitara sau chiar barca pe care o doriţi, prin intermediul unei navigări virtuale simple, pe varianta în româneşte a portalului Auto.de (ro.auto.de).

De ce să cumperi maşini rulate din Germania?

Oferta este foarte vastă şi anunţurile cu autovehicule second-hand din Germania sunt mai atrăgătoare în comparaţie cu alte autovehicule prezentând la bord un kilometraj similar, atât datorită preţurilor mai mici, dar şi a echipamentelor de mai bună calitate, sau al nivelului de întreţinere mai ridicat.

Să imporţi o maşină nouă?

Dar chiar şi o maşină nouă este uneori eficientă. Testaţi şi comparaţi pe Auto.de noua maşină, cu ajutorul configuratorului de oferte de la producătorii deja consacraţi Dacia, Skoda, Renault, precum şi mulţi alţii.

Să îmi vând maşina în Germania, respectiv în Europa?

Publicaţi-vă anunţul gratuit pe Auto.de. Prin aceasta, veţi câştiga un cerc mult mai larg de cumpărători, deoarece Auto.de operează în toată Europa, ceea ce vă va creşte în mod semnificativ şansele de vânzare. Nu trebuie să aveţi înclinaţii deosebite pentru limbi străine, deoarece întregul proces are loc în limba română.

Despre Auto.de : Auto.de este a treia bursă germană de autovehicule şi prima având un magazin auto. Înregistrează în medie lunar peste 2 milioane de vizite şi peste 21,76 milioane de afişări. Pe Auto.de găsiţi mai mult de 400.000 de anunţuri active din toate categoriile de vehicule.

În plus faţă de bursa auto, portalul Auto.de (ro.auto.de) oferă şi o secţiune de revistă – un automagazin – ce conţine Ghidul Auto.de şi noutăţi din toate sectoarele industriei de automobile. O altă secţiune este dedicată cauciucurilor, unde vizitatorii noştri au posibilitatea de a comanda on-line anvelope de iarna, anvelope de vară  sau anvelope pentru toate anotimpurile, dar şi o gamă variată de piese auto la preţuri avantajoase. Comunitatea Auto.de este foarte extinsă, fanii auto se întâlnesc şi îşi comunică informaţii din lumea întreagă. Membrii ei îşi postează aici articole, drive-teste şi multe alte informaţii utile.

Date de contact: Pentru întrebări, sau mai multe informaţii care privesc portalul Auto.de, vă rugăm să luaţi legătura cu:

Dl. Daniel Jacob
Barfußgässchen 11
04109 Leipzig, Germania

daniel.jacob@unister-gmbh.de

www.auto.de