Categorii

Signal Iduna, pe locul 2 în topul asigurărilor de sănătate

Data publicarii: 05.10.2011 ora 03:10 PM


Signal Iduna, unul dintre cei mai performanţi experţi în asigurări la nivel european, ocupă locul 2 în topul companiilor cu cele mai mari încasări din asigurări de sănătate.

Odată cu extinderea portofoliului de produse personalizate de asigurare, operaţiunile Signal Iduna pe segmentul de asigurări de sănătate au cunoscut un avans considerabil în prima parte a anului 2011 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, înregistrând o creştere de 44%, până la valoarea de 4,92 milioane RON (1,18 milioane euro).

„Signal Iduna se poziţionează pe locul II în topul celor mai vândute poliţe de asigurări de sănătate datorită strategiei elaborate de companie pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor clienţilor. Signal Iduna creează pachete de produse 100% personalizate, suplinind astfel o lipsă a pieţei de asigurări de sănătate din România şi atrăgând acei clienţi care au nevoie de pachete adaptate nevoilor şi dorinţelor lor,” a declarat Tiberiu Maier, Vicepreşedinte al Directoratului Signal Iduna

Rezultatele financiare obţinute de Signal Iduna în prima parte a acestui an reflectă nevoia clienţilor pentru produse customizate, adaptate posibilităţilor lor financiare din ce în ce mai variate. De aceea, specialiştii de la Signal Iduna realizează pachete de asigurări de sănătate extrem de flexibile, astfel încât să se potrivească individualităţii fiecărei persoane sau profilului fiecărei companii.

În funcţie de complexitatea pachetului de asigurare ales, serviciile medicale includ o gamă largă de specialităţi, oferite în cadrul Signal Mediqa Net, cea mai vastă reţea de clinici private, cu peste 300 de unităţi în toată ţara. Clientul are acces la controale anuale preventive, consultaţii medicale şi analize, teste şi analize de laborator, intervenţii chirurgicale şi spitalizare în mediul privat sau în rezervele unor spitale de prestigiu.

De asemenea, clienţii Signal Iduna au la dispoziţie un call center non-stop, prin care o echipă de specialişti le furnizează cele mai bune sfaturi cu privire la asigurare şi le facilitează accesul la servicii medicale la standarde occidentale. Mai mult, pachetele de asigurări de sănătate Signal includ vizite la domiciliu sau transportul de urgenţă şi oferă posibilitatea acoperirii serviciilor medicale primite în afara ţării.

Signal Iduna preia riscurile financiare şi medicale, astfel încât clienţii săi să beneficieze de îngrijiri medicale adecvate, fără a-şi mai face griji în privinţa costurilor tratamentelor sau a calităţii actului medical.

Cu o tradiţie de peste 100 de ani în oferirea de servicii financiare şi produse de asigurare la standarde occidentale, Signal Iduna este în prezent printre primii cinci mari jucatori de pe piata germana a asigurarilor. Prezent în Germania, Ungaria, Polonia, Elveţia și România, Grupul Signal Iduna oferă companiilor şi clienţilor individuali soluţii integrate şi 100% personalizate de asigurări de viaţa, sănătate şi accident.