Categorii

Prima aplicatie Iphone-based pentru identificare si comenzi de piese si componente auto.

Data publicarii: 03.10.2011 ora 10:10 PM


Primul software pentru iPhone si iPad, ce faciliteaza magazinelor si service-urilor auto din Romania, identificarea si lansarea de comenzi de piese, catre AD Auto Total, atat OE cat si aftermarket (filtre, elemente de directie/ suspensie, elemente de franare, anvelope, uleiuri, elemente de caroserie, scule si utilaje de service). Comenzile lansate prin intermediul acestei aplicatii sunt considerate comenzi ferme, ele fiind livrate fara a mai fi necesara alta confirmare.

Cea mai noua aplicatie pentru Iphone destinata achizitionarii de piese si componente auto, a fost lansata in AppStore.

Aplicatia SMART CLIENT, solutie oferita de catre echipa AD AUTO TOTAL, destinata exclusiv partenerilor, vine in intampinarea managementului  de piese auto OE si Aftermarket.

SMART CLIENT ruleaza baza de date TecDoc in spate, se incarca extrem de rapid si nu consuma  masiv din resursele echipamentului utilizat.

Modulele simplificate faciliteaza optiuni indispensabile:

–          Navigare rapida (modulul CAUTARE)

–           Selectare facila dupa cuvinte cheie sau clase universale de produse (modulul  UNIVERSAL)

–          Cautare si selectare dupa producator / brand (modulul FABRICANT)

–          Achizitionare de produse si procesare in timp real a comenzilor (modulul COS)

Aplicatia este disponibila in limba presetata in Iphone / Ipad (pentru modificari se acceseaza sectiunea  Setari / Limba).  Aplicatia este compatibila cu Iphone / Ipad (cerintele sunt IOS 4.3 sau versiunile mai recente).

Accesul la aceasta aplicatie se face cu ajutorul user-ului si parolei folosite de partenerii AD AUTO TOTAL, in programul de comenzi  SMART CLIENT.