Categorii

YACHT MAGAZIN SUSTINE TARGUL INTERNATIONAL DE TURISM WINTER HOLIDAY

Data publicarii: 29.09.2011 ora 11:09 AM


Yacht Magazin este partener media al Targului International de Turism  Winter Holiday. Cea de-a doua editie a evenimentului se va deschide joi, 29 septembrie, la în  Centrul Internaţional de Conferinţe de la Palatul Parlamentului, Bucureşti. Targul este organizat de ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, in parteneriat cu PMB – Primaria Municipiului Bucuresti si ANPCPPSR – Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania.

Irina Tanase, redactorul-sef al revistei Yacht Magazin, sustine ca isi doreste ca publicatia pe care o conduce sa construiasca o relatie de lunga durata si plina de potential cu organizatorii evenimentului. “Avem aceeasi misiune ca si organizatorii targului, oferim publicului deschidere catre libertate, cunoastere si aventura. De aceea, suntem onorati sa ne implicam in organizarea acestui eveniment si sa aducem cititorilor nostri informatii relevante despre cele mai atragatoare destinatii de vacanta pe timp de iarna”.

Winter Holiday se adreseaza publicului larg si profesionistilor din turism, care vor oferi si de aceasta data pachete turistice promotionale atractive pentru sezonul de iarna, in cadrul campaniei “O noua atitudine in turism”.

Vizitatorii sunt asteptati la targ in zilele de joi, vineri si sambata intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica, intre orele 10.00 si 17.00. La editia de toamna a targului Winter Holiday, oaspetii  pot beneficia depachete turistice promotionale, tombola cu premii, destinatii inedite si vacante de neuitat.

Colectia revistei Yacht Magazin va  putea fi gasita, cu titlu gratuit, la actuala editie a targului Winter Holiday.

Cu peste 21 de ani de experienta, ANAT este cea mai puternica organizatie de turism din Romania, marca ANAT fiind garantia sigurantei, protectiei si prestigiului in industria de turism.

Yacht Magazin este prima, dar si cea mai longeviva publicatie dedicata iubitorilor de yachting din Romania. Aceasta este editata sub patronajul Yacht Club Regal Roman, cea mai prestigioasa organizaţie de promovare şi de sprijinire a navigaţiei de agrement din tara noastra. Inca din 1999, Yacht Magazin ofera informatii utile si exacte, atat celor initiati, cat si celor ce sunt la Inceput in practicarea acestui sport.