Categorii

Premiera absoluta – primul music-video facut pentru o carte!

Data publicarii: 23.09.2011 ora 11:09 AM


Actrita Ioana Picos are rolul principal in music-video-ul cartii “Intre doua lumi” scris de Claudia Moscovici  care a fost lansat de catre Curtea Veche Publishing pe 21 septembrie la Institutul Cultural Roman printr-o prezentare ce a surprins publicul cu acest nou concept de music-video pentru o carte!

Ioana Picos este cunoscuta pentru rolurile sale din “La Bloc”, “Iubire si Onoare”,” Aniela” si pentru colaborarile cu nume mari din cinematografia internationala cum ar fi regizorul Daniele Vicari (cu care a lucrat pentru Diaz, un film ce va fi lansat anul viitor) sau Mark Schmidt (cu care a filmat pentru The Glass House, un alt film care va fi lansat oficial anul viitor) !

Conceptul inedit de music-video pentru o carte apartine in totalitate lui Andy Platon (cunoscut si sub numele de “SoundLand”), cu o deosebita sustinere din partea Claudiei Moscovici. Acesta a debutat în anul 2009 cu piesa “Lost Without You”, care a intrat în finala concursului de compozitori “Battle of Songs”, fiind bine primita in tari precum Franta, Rusia, Turcia , de asemenea,  fiind aleasa printre posibilele nominalizari la “Shockwave NME Music Awards 2010”. Andy Platon mai este cunosct si pentru colaborarile cu : Troy Lynch – The BeatBoyz(T.I., Gucci Mane, 112 etc ), Loredana Groza,  Marius Nedelcu feat. Alexandra Ungureanu, Irina Popa,  Xonia,  Anthony Icuagu(ex. Insane),  Ianna Novac(ex. ASIA, Ladies); colaborand si primind aprecieri de la producatori renumiti si publisheri din industria muzicala internationala.

Noul single se numeste “Velvet Love”,  iar împreuna cu clipul, care este regizat tot de Andy, fac un mic rezumat, plin de emotie, al cartii.

http://www.youtube.com/watch?v=KURICuT8TcA

Romanul “Intre doua lumi” este un bestseller în Statele Unite, unde a fost publicat sub titlul Velvet Totalitarianism si unde va fi ecranizat de catre producatorul Bernard Salzman. Volumul imbina autobiografia autoarei cu fictiunea si este în acelasi timp un thriller politic dens, o meditatie asupra dictaturii, o demascare a regimului opresiv condus de Nicolae Ceausescu si o emotionanta reconstructie a cautarilor unei familii: fiecare membru în cautarea celorlalti si toti în cautarea libertatii. „Evocativa si extrem de covingatoare, Velvet Totalitarianism este o carte de pretuit, iar Claudia Moscovici este o scriitoare de urmarit, acum si pe viitor” (Travis Holland, autorul The Archivist’s Story).

Pentru mai multe detalii

Hudini Silviu

Tushiyo Group

0732474423

hudini.silviu@gmail.com