Categorii

Ce ofera cazinourile online

Data publicarii: 29.08.2011 ora 01:08 PM


Atragerea a cator mai multi clienti pe site-ul lor este scopul fiecarui cazinou online. De aceea, acestea investesc timp si munca in realizarea unor pagini web atractive, promitatoare, de o calitate cat mai ridicata, care sa atraga din start orice posibil jucator.
Pe langa calitatea site-ului, atractia vine si din varietatea jocurilor online, captivante si cu posibilitati mari de castig. Cei care intra frecvent pe aceste site-uri cunosc deja cele mai populare dintre jocuri, intalnite pe site-urile oricarui cazinou online. Keno, Ruleta, Craps, Blakjack, Poker sau Sic Bo sunt cateva dintre ele. Jucatorii au de asemenea la dispozitie posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de sloturi gratuite, cu care pot petrece timpul in mod placut, dar care le ofera si avantajul unor castiguri ridicate. Ei pot astfel sa aleaga dintre slot-urile gratuite precum Excalibur, Ghost Pirates, Arabian Night, Diamond Dogs, Pacific Attack, Super Lucky Frog, Mega Fortune, Tiki Wonders.
Indiferent daca jucatorii sunt experimentati sau abia la inceput, orice cazinou online ofera premii si bonusuri cat mai atractive. Astfel, pentru incepatori, unele cazinouri ofera bonusuri de bun venit care pot ajunge pana la suma de 1000 de euro, pentru primul depozit. Bonusuri ridicate se ofera si pentru cel de-al doilea depozit sau pentru marii depunatori. Pe langa acestea, cazinourile ofera bonusuri de reincarcaresau bonusuri exclusive.
Castigurile pot fi de asemenea substantiale pentru cei care sunt deja experimentati. Sumele castigate se pot ridica pana la mii de euro. Exista de asemenea posibilitatea de inscriere in turneele speciale, cu premii de peste 20,000 de euro. Bineinteles ca pentru jucatorii mai putin norocosi, exista si compensatii, care le ofera posibilitatea de a reduce pierderile.
Astfel, avand la dispozitie atatea facilitati, jucatorii nu trebuie decat sa intre pe site-ul cazinoului online dorit, sa-si selecteze jocul favorit si sa joace atat pentru placere, cat si pentru posibilitatea unui castig ridicat.