Categorii

BestRest te invita in Bulgaria

Data publicarii: 25.08.2011 ora 08:08 AM


Acceseaza Bestrest.ro si poti fi castigatorul unei vacante in Bulgaria! Achizitioneaza una din ofertele Bestrest si poti merge gratuit in Bulgaria. La fiecare doua saptamani unul din clientii nostri isi recupereaza integral costurile sejurului. BestRest este un site nou pe piata de cupoane din Romania specializat exclusiv pe vanzarea de pachete de vacanta in Bulgaria. Acesta iti ofera o paleta larga de sejururi in Bulgaria la preturi care te vor surprinde intr-un mod placut. Poti petrece un sfarsit de saptamana cu persoana iubita pentru doar 110 lei sau o vacanta de 7 zile la 1270 lei.

Iti poti petrece vacanta in destinatii de lux precum Albena, Santorini, Orehite sau Nisipurile de Aur la un pret foarte mic.BestRest va ofera atat vacante la mare cat si la munte.  pachete incredibil de avantajoase la preturi foarte mici.

Toate pachetele sunt de lux si va ofera acces la toate facilitatile hotelului. La noi nu vei avea costuri ascunse! Toate cheltuielile aferente vacantei tale sunt trecute in Termeni voucher.