Categorii

Nou sediu pentru Signal Iduna

Data publicarii: 17.08.2011 ora 03:08 PM


Signal Iduna, expertul german pe piata de asigurări de viaţă, sănătate şi accident, are un nou sediu, începând cu luna august a acestui an. Astfel, noua adresa a Signal Iduna este Calea Floreasca nr.60, etajele 6 (partial), 7 şi 8. Numerele de telefon ale companiei rămân neschimbate.

Decizia de a achiziţiona un nou sediu Signal Iduna vine ca o urmare firească a dezvoltării rapide a companiei pe piaţa românească.

Noua locaţie corespunde nevoilor companiei şi ale angajaţilor săi, care dispun acum de spaţii mult mai generoase si mai bine structurate pentru a se ocupa de gestionarea poliţelor de asigurare ale unor clienţi din ce în ce mai numeroşi. Sediul ales de asiguratorii de la Signal Iduna corespunde cerintelor unui centru business: vizibilitate, conectivitate, acces facil, dar si aspect modern.

Aşa cum precizează şi Leslie J. Breer, Preşedinte Signal Iduna, “compania noastră a cunoscut începând cu jumătatea anului 2010 o crestere dinamică, acest lucru făcând necesară nevoia de a îndeplini asteptări mult mai mari din partea clientilor. Drept consecintă era nevoie de o extindere a spatiului de administrare. Acest spatiu modern de birouri a fost creat astfel încât permite un schimb de idei mult mai facil între diferite departamente prin alocarea a cel putin o treime din spatiul disponibil întâlnirilor si discutiilor. Ne concentrăm pe încurajarea comunicării între toate nivelele ierarhice. Rezultatele constând în cresterea productivitătii si rapiditatea procesului de luare a deciziilor au impact benefic direct asupra clientilor.”

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai recunoscute grupuri financiare, precum şi unul dintre liderii pieţei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienţi, dintre care 2,6 milioane numai în sectorul asigurărilor de sănătate. Prezentă pe piata din Germania, Ungaria, Polonia, Elvetia si România, Signal Iduna oferă de peste 100 de ani solutii personalizate de asigurări la standarde europene.