Categorii

Navigatia Gps auto Dynavin

Data publicarii: 16.08.2011 ora 05:08 PM


Sunt lucruri si obiecte de care te mai poti lipsi. In schimb, pentru zilele pe care le traim cu multa aglomeratie in trafic, stres, stradute intortocheate, locatii greu de gasit, indicatoare disparute de la intrarea sau iesirea in vreo localitate… a ajuns indispensabil sistemul de navigatie auto.

Da, este adevarat! Am spus sisteme de navigatie auto si nu un simplu GPS.

Stim cu totii ce poate face un GPS, insa nu cu totii suntem convinsi ca un sistem de navigatie auto inseamna mai mult decat un GPS.

Conceptul de navigatie auto s-a nascut tocmai din dorinta de a satisface nevoile soferilor din era tehnologiei.

Si pentru ca timpul se scurge mult prea repede, iar secolul in care traim este seculul vitezei, este pacat sa pierzi timpul cautand ore intregi adrese greu de gasit, incercand in fiecare dimineata alt traseu catre serviciu doar pentru a-l descoperi pe cel mai scurt, ori alergand ca un nebun catre sedinta fara sa stii unde sunt amplasate camerele de luat vederi cu radar ale politiei.

Relaxeaza-te o clipa, gandeste strategic si eficient.

Pentru asta suntem noi, magazinul online  www.edotec.ro,  sa te ajutam, sa iti aratam ca te poti incadra in timp perfect, fara sa platesti amenzi usturatoare de fiecare data cand ai uitat piciorul pe acceleratie, sa iti imparatasim reteta prin care unii reusesc sa fie punctuali si sa transforme condusul din cosmar in placer, toti cei pe care ii invidiati de fiecare data cand ii vedeti la volan zambind, relaxati si fara nici o grija cu siguranta au in dotarea masinii aceste “dispozitive minune’’ sistemul de navigatie auto dedicata.

Da!

Invingatorii in batalia cu traficul au ales deja solutia perfecta pentru optimizarea timpului cat mai eficient.

Ei sunt cei care au stiut de la inceput ca relaxarea in timpul condusului vine odata cu acest GPS, care nu este decat atat: Este cu mult mai mult… reprezinta o multitudine de functii incorporate intr-un singur dispozitiv creat special pentru a va usura viata.

Tehnologia de ultima generatie de la care producatorul DYNAVIN nu a facut rabat este incoronata de designul modern in care se prezinta acest sistem de navigatie, iar cel care ni le pune la dispozitie in exclusivitate pe piata din Romania este nimeni altul decat www.edotec.ro

Daca vrei sa faci parte din echipa invigatorilor acceseaza www.edotec.ro.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.
RO16189934
www.edotec.ro