Categorii

SAV Integrated Systems sustine activitatile de ecologizare!

Data publicarii: 02.08.2011 ora 10:08 AM


Bucuresti, 01 August 2011

In spiritul implicarii in viata comunitatii si urmand linia strategica a companiei de incurajare a produselor verzi si de protejare a mediului inconjurator, reprezentantii SAV Integrated Systems au decis implicarea activa in sustinerea activitatilor de ecologizare.

Cu ocazia Padina Fest, festival ce se va desfasura in perioada 03 – 07 August 2011, compania a acordat suport pentru organizarea si sustinerea financiara a evenimentului. Gazda festivalului va fi Platoul Padina, din muntii Bucegi. Timp de cinci zile iubitorii de muzica rock si folk se pot bucura de diferite sporturi montane, de lectii de educatie montana şi ecologica, dar si de programe artistice cum ar fi filmele de la TIFF si concerte de muzica folk şi rock.

„Sustinerea acordata echipei Padina Fest este mai mult decat un parteneriat. Angajatii nostri vor fi acolo, vor participa la activitati. Noi vom fi acolo deoarece credem in implicare activa, in protejarea mediului inconjurator iar echipa de la Padina Fest ne-a aratat ca poltica eco poate atinge cele mai diverse forme de manifestare“, declara Sebastian Voican, Managing Partner al companiei SAV Integrated Systems.

Padina Fest este gandit sa ofere tuturor participantilor activitati diverse intr-un mediu natural, avand ca obiectiv promovarea muntilor Bucegi si a turismului montan.  Este primul festival la peste 1.499 m altitudine care are printre obiective conservarea mediului inconjurator si promovarea educatiei montane si ecologice. La editia trecuta una dintre cele mai importante actiuni a fost ecologizarea platoului, unde echipa Mai Mult Verde a ajutat la strangerea a peste 11 mc de deseuri. Pentru anul acesta este prevazuta extinderea activitatilor de ecologizare.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei Street No 10A CONECT 1 Building, 3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007; 004 021 3167 009

fax:                 004 021 3167 122