Categorii

Tichete de vacanta – un mod inovativ de promovare a turismului romanesc

Data publicarii: 16.06.2011 ora 05:06 PM


Un gest foarte frumos fata de tara noastra si un pas important in  ceea ce priveste promovarea turismului in Romania a fost facut de Cheque Dejeuner prin campania Cheque Vacances. Aceasta campanie promoveaza turismul romanesc prin propunerea catre firme a tichetelor de vacanta.

Odata aprobata de Guvernul Romaniei, ideea a fost preluata de Cheque Dejeuner si pusa in practica, dar faptul ca aceste tichete nu pot fi folosite decat pe teritoriul Romaniei este un bonus pentru economia tarii. In acest mod cetatenii pot redescoperi bogatia tarii exprimata prin peisaje, locatii pline de istorie si traditii, astfel incurajand readucerea la viata si pastrarea acestora.

Dar tara nu este singura care are beneficii de pe urma acestor tichete. Companiile care isi recompenseaza salariatii cu tichete de vacanta au avantajul ca le pot deduce in valoare maxima de 4020 lei. Scutite de la taxele patronale, se pot oferi cel mult 6 salarii minime brute. Un alt beneficiu al companiei este atu-ul detinut in momentul negocierii salariale. Prin acest act de motivare aceasta adauga un punct in plus la suma beneficiilor aduse acestuia, astfel stimuland persoana angajatului, lucru care nu poate aduce decat profit companiei.

Avantajul salariatilor este atat de natura morala cat si unul care tine de utilitate. Astfel, angajatii se pot bucura, in adevaratul sens al cuvantului, de zilele de concediu de odihna, avand un buget de vacanta mai mare. Acestia pot folosi tichetele de vacanta pentru plata cazarii, a meselor, a transportului, a tratamentelor balneare sau a agrementului, iar aceste servicii se pot achizitiona in acest mod de la hoteluri, pensiuni sau de la agentiile afiliate. Acestea fiind in numar foarte mare, tichetele de vacanta sunt un real avantaj pentru angajati si un real ajutor pentru economia nationala.

Cheque dejeuner ofera o gama larga de servicii care vin in intampinarea nevoilor companiilor care opteaza pentru aceasta metoda de rasplatire a salariatilor. In primul rand, carnetul de tichete va contine la livrare numarul de tichete corespunzator fiecarui angajat, personalizat pentru fiecare, pe coperta fiind imprimate datele companiei pentru care persoana presteaza munca, datele angajatului, numarul de tichete din carnet si valoarea acestora. Apoi aveti posibilitatea de a comanda tichetele de vacanta online, iar la livrarea acestora ne luam responsabilitatea de a ajunge in siguranta in fiecare companie, sediu sau filiala. In cadrul site-ului Cheque Dejeuner este foarte atent alcatuia harta agentiilor si hotelurilor afiliate si un motor de cautare care genereaza ofertele disponibile in functie de preferintele fiecaruia.

Un beneficiu foarte profitabil oferit de Cheque Dejeuner este acela ca pentru fiecare societate care solicita serviciile noastre la recomandarea dumneavoastra, veti primi tichete cadou. Asa ca asteptam sa ne contactati pentru o colaborare adaptata nevoilor dumneavoastra.